Na Dlhých Dieloch je taký les, odpočítaj si osemdesiat krokov od ľavého stromu prvého buka čo uvidíš pri hlavnej ceste, potom choď tri kilometre juhozápadne, urob tri kroky do ľava a na sever od toho odťatého stromu ich uvidíš plné hniezdo.
@lachim117 raz som sa spíjal s jedným týpkom, čo mi to aj povedal, ale za boha si neviem spomenúť, dpc. marí sa mi, že spomínal dačo ta het okolo zahorskej či devinskej či čo to tam je, proste na konci dubravky, môže to byť? ale cez zimu tiež si myslím, že skôr nerastú ale aj tak to bola sprostá sorta, vôbec nie tak super vraj. ja som sa osobne rozhodol, že hubky v okolí bratislavý brekeke, teda jedine z osvedčeného "dovozu"
@lilnicole myslím, že nejaké halucinogénne hríby normálne u nás aj v Čechách rastú a feťáci to chodia zberať...len asi nie cez zimu, ako sa pýta tento tu
@grietusha@anonn1234@greenbunny áno, zlé označenie viem, tak ale pred deťmi to netreba prezentovať ako dobrú vec vďaka, ktorej vníma človek svet z úplne iného pohľadu (ale poznám aj feťákov - a to feťákov, čo lysohlávkami nepohrdnú)
lilnicole prepac ja nepozeram televizne noviny a som mlady teenager ktory si chce uzit s bandou zato ze si ti prezila obdobie puberty v klastore tak to je tvoja chyba a ostatny diky moc
1. v okolí BA sa nevyznám, ale tu u nás (RS-LC) rastú na lúčkach , v lesíkoch trebárs na Poľane, v Čertovici.
2. pojem feťák. fajčiar marihuany, pojedač halucinogénnych húb určite nie je feťák, nemýľte si pojmy s dojmami.. feťáci sú tí, ktorí ťahajú lajny z pika, ktorí behajú po uliciach so sáčkom v ruke a v ňom majú riedidlo, okenu, či podobné kokotiny. bla bla bla.. je to otrepaná téma..
3. nepojedaj to ešte v takom mladom veku, nemusíš sa z toho dostať.. ak toho zješ veľa, môže sa ti stať že ti ten stav ostane a budeš sa z neho preberať veľmi dlho, môžeš oslepnúť ako môj kamarát, môžeš sa otráviť .. dávaj bacha a daj tomu ešte zopár rokov
@deadfancy chváliť to netreba to je pravda, ale zrovnávať s fetom tiež nie je na mieste (ked inšie nie je aj taký stav sa ráta =D)
@grietusha v hocakej bande nie, no radšej s kamarátmi ako niekde sám sedieť ... v malej partii dobrých kamarátov sú to pekné zážitky a pre mňa najlepšie chaty napr., kde ráno neriešiš rozbité veci, bordel a opičné stavy... akurát rebrá bolia od smiechu (aspoň moje skúsenosti tak vravia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a opatrne nevyplieň ich, nechaj aj nám
Povedz v televíznych novinách, že lysohlávky rastu aj vo voľnej prírode a tie deti to už idú všetko skúšať...
kto hladá nájde, nikto neprezradí svoje miesta
ale pochybujem, že teraz niečo nájdeš
2. pojem feťák. fajčiar marihuany, pojedač halucinogénnych húb určite nie je feťák, nemýľte si pojmy s dojmami.. feťáci sú tí, ktorí ťahajú lajny z pika, ktorí behajú po uliciach so sáčkom v ruke a v ňom majú riedidlo, okenu, či podobné kokotiny. bla bla bla.. je to otrepaná téma..
3. nepojedaj to ešte v takom mladom veku, nemusíš sa z toho dostať.. ak toho zješ veľa, môže sa ti stať že ti ten stav ostane a budeš sa z neho preberať veľmi dlho, môžeš oslepnúť ako môj kamarát, môžeš sa otráviť .. dávaj bacha a daj tomu ešte zopár rokov
@grietusha v hocakej bande nie, no radšej s kamarátmi ako niekde sám sedieť ... v malej partii dobrých kamarátov sú to pekné zážitky a pre mňa najlepšie chaty napr., kde ráno neriešiš rozbité veci, bordel a opičné stavy... akurát rebrá bolia od smiechu (aspoň moje skúsenosti tak vravia)