Ahojte, chcela by som sa spytat, ci su momentalne nejake väcsie vypredaje v rakuskom parndorfe
. chcela by som tam ist zajtra na nakupy, tak ci sa mi postasti najst pekne a lacne veci. popripade mi odporucte nejake obchody, pretoze nikdy som tam este nebola, tak nech sa vyznam kde to je najlepsie dakujem
Bola som tam v sobotu, a poviem ti, v Mango outlete boli najsamlepšie vypredaje! tam určite odporučam ist kuknut
a ešte potom obchod, ktorý je tuším označený len číslom 14, alebo 15, a nieje tam žiadny nazov, ale ej to outlet z outletu Tommy Hilfiger, len tam je tiolko ludii stale, že kým si vystojiš radu, normalne aj začneš rozmyšlat, či si určitu vec máš kupit alebo nie ale inač parádička je tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
vsetky tie obchody mi pripadaju uplne napicu
napriklad mam za 8e tielko z gin tonic co je uplne normalna cena tielka este aj drahe ale zlacnene z 30e za ktore neviem kto by ho kupil -.-"
a ešte potom obchod, ktorý je tuším označený len číslom 14, alebo 15, a nieje tam žiadny nazov, ale ej to outlet z outletu Tommy Hilfiger, len tam je tiolko ludii stale, že kým si vystojiš radu, normalne aj začneš rozmyšlat, či si určitu vec máš kupit alebo nie ale inač parádička je tam