standardna vaha (ale samozrejme zalezi aj od dlzky) sa pohybuje okolo 100 gramov - na vlasy priemernej hustoty. oni su ale tie clipy robene tak, ze casto ich nedas na hlavu vsetky, cize je ti na 2 veci, ked mas standardne hustu sadu, ked ju nevopchas celu na hlavu a napriek tomu, ze hlavu mas plnu, opticky nemas tak vela vlasov.. ale to sa da prezit v pripade, ze mas vlasy zostrihane do postupna, potom to nie je take napadne
150-200 g uz su tie extra huste
ak mas rovne vlasy, doporucovala by som neobjednavat sadu, kam ti strcia 8 kusov a nemas ich ako/kam pripnut, ale kupit trebars dva hrubsie kusy, napr.
nikdy si nedávaj predĺžiť vlasy potom budeš plakať
ja som sa po roku predĺžovania vlasov vrátila k príležitostnému noseniu príčeskov a tak je to najlepšie, vlasy sa ti tým neničia ani nezrednú tak ako pri normálnom predĺžení...
keď si kúpiš oveľa dlhšie ako máš svoje vlasy, radím ti to jemne spostupniť, na youtube máš XY tutorialov inak to vyzerá dosť zle keď niekto má 20cm prechod aj v kvalite aj v dĺžke hrozne to vidno
@klaudiqaaa nedávam si predĺžiť vlasy, ani som si nikdy nedávala, len jej vravím že podľa mňa jej tie clipy budú zavadzať i keď nikdy som svoje bohvieaké husté a dlhé nemala...
asi vyrástla som do štádia keď ma viac zaujíma čo mám v hlave než na hlave
@myschka tým som len chcela povedať že predlžovanie je vražda pre vlasy a povedať nech si niekto dá miesto clipov radšej permanetnú záťaž na hlavu je na hlavu
Ďakujem za všetky komenty, veľmi ste mi pomohli komu sa to nepáči tak čo už..100 ludí 100 chutí.. a máš pravdu Klaudiqaa, to tvrdilo už viacero báb, že im to zničilo vlasy, viacej vypadávali hotové pramene..atď.. ja si nechcem dávať tak predlžovať a aby mi vypadali chcem to na ples a do spoločnosti nie na každodenné nosenie..tj nepraktické keďže chcem dlhé..hoperpohroma a ostatní super ľudia ďakujem za vaše rady.. no ja mám zostrihané vlasy do postupky tak "na emo" takže mne stačí predĺžiť tie spodné bočné mám dosť dlhé o to pokoj naviac na ebayi som našla aj svoju farbu aktuálnu, čo som na sk a cz eshopoch mohla len snívať len to ma zaujímalo, že či tých 70g nie je málo, či radšej tie okolo 100
a myschka nedá mi nereagovať.. myslím, že je fajn keď sa žena stará aj o svoj vzhľad.. na charaktere si nevyhoníš vieš čo tým myslím. a nemyslím si že keď si to kúpi niekto na akcie a príležitostné nosenie ako sú plesy atď, má v hlave niečo menej .. a to je asi všetko
@lenkaska1 vyzerá to hrozne. Málokto si to vie dať. Väčšinou sa s tým baby moc neserú a dopadá to tak, že hore sú postupne prestríhané vlasy a zrazu taký dlhý hnusný plch.
až na to, že ja mám vcelku husté vlasy a keď som si skúšala už jedny, tak mi to vidieť nebolo myslím, že to je individuálne .. nemyslím, že to je o tých slečnách ktoré si to nevedia dať, ale že je za tým nejaká iná myšlienka ktorá rozpohybovala tvoj odpor
@ladylolita samozrejme že pokiaľ si nekúpia pravé vlasy ale umelé tak to po mesiaci vyzerá ako mŕtve zvieratko vo vlasoch, nechcem apelovať na sedláčky lebo aj v košiciach často vídam rôzne individuá ktoré predpokladám, že nemajú doma zrkadlo, ale je zase mnoho dievčat o ktorých ani nevieš, že príčesky majú pretože to nosiť vedia. Príčesky sú alfou a omegou všetkých herečiek ktoré poznáš, o modelkách ani nevravím.... či si si myslela, že všetkým slávnym ľuďom nadelil boh husté dlhé vlasy? je to individuálne preto je hlúposť hovoriť, že je to vo všeobecnosti škaredé a umelé.
@hoperpohroma tak dám na teba a potom sa pochválim s výsledkom .. @klaudiqaaa aj to som zažila že dievča si dalo do copu nejaký "akože príčesok" ale ten asi zohnala za 3€ u čínana asi bo to vyzeralo horšie jak jej doničené vlásky ..preto je lepšie investovať do ľudských, zbytočné vyhadzovať peniaze za lacné napodobeniny.. nie som taká bohatá aby som si dovolila kupovať lacné veci
@19 ja mam so syntetickymi priceskami ovela lepsie skusenosti, ako s ludskymi tie boli po par pouzitiach ako slama, zatial co synteticke zostali krasne, jemne a leskle, aj ked mierne neprirodzene
@hoperpohroma -no mne sa stalo to, že som myslela, že kupujem kanekalonovy pricesok co sa da prefarbit ale odporuca sa max raz.. a slecna ma oklamala a bol to synteticky ako uplne snad najviac ked som na to vypatlala drahu farbu co som mohla mat este na jedno farbenie tak som zistila, že slečna klamala keď mi to uplne z toho zliezlo..inak synteticke mam doma ale nie som spinava blond takze mi to je na dve veci aj ked vyzeraju skoro ako normalne vlasky. rozhodne to bola moja neopatrnost a naivita..ale už som sa poučila a som prehrabla ti fotky, tie príčesky ti fakt sedia. ( snad neva, som zvedavá)
@klaudiqaaa a to ti tie vlastné vlasy odišli až keď ti to dávali dole, alebo priebežne? uf, ale po tejto info asi fakt radšej investujem do nejakého toho príčesku
@synekdocha kým som to mala na hlave pripnuté tak to vidieť logicky nebolo, až keď sa to dávalo dole/prepájalo a s tým išli dole aj všetky vlasy ktoré sa uvoľnili... keď máš husté a silné vlasy tak to problém nie je lebo čo to vydržia, ale ja som spravila veľkú chybu lebo od prírody ich mám jemnučké, ale aspoň boli husté...boli.... tým, že som na nich mala celý rok 24/7 záťaž, plus umývanie fénovanie a to všetko okolo toho, to bol horror, ktorý ma teda pripravil o polovicu vlasov, tak si ich teraz regenerujem a všímam si, že na niektorých miestach mám kratučké vlásočky- také, čo mi začali rásť nanovo odkedy mi kvôli predlžovaniu vypadali... a keby som to mala mať na hlave dlhšie určite by som skončila ako Naomi Campbell, ktorej sa dokonca spravili plešinky...nehovoriac o tom, že som do toho každé 2-3 mesiace na prepájanie investovala vždy 200-300€ čiže ak máš jemnejšie vlasy, určite si kúp radšej len príčesky.... výjde ťa to aj lacnejšie
@klaudiqaaa no, ja ich mám celkom husté a pevné, resp. mala som ich pevné, len po tom, ako som ich pár krát zosvetľovala, tak ich mám trochu suché a lámavé, tak si už teraz fakt dobre premyslím, čo na ne dám, lebo si ich nechávam dorastať na dlhé
ale teda asi radšej počkám, kým dorastú samé a nebudem robiť pokusy, ktoré ešte môžem oľutovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
standardna vaha (ale samozrejme zalezi aj od dlzky) sa pohybuje okolo 100 gramov - na vlasy priemernej hustoty. oni su ale tie clipy robene tak, ze casto ich nedas na hlavu vsetky, cize je ti na 2 veci, ked mas standardne hustu sadu, ked ju nevopchas celu na hlavu a napriek tomu, ze hlavu mas plnu, opticky nemas tak vela vlasov.. ale to sa da prezit v pripade, ze mas vlasy zostrihane do postupna, potom to nie je take napadne
150-200 g uz su tie extra huste
ak mas rovne vlasy, doporucovala by som neobjednavat sadu, kam ti strcia 8 kusov a nemas ich ako/kam pripnut, ale kupit trebars dva hrubsie kusy, napr.
» www.nanicvlasy.sk/clip-in-rychlo-...
nie, vážne, ak už chceš hustejšie vlasy, daj si ich profesionálne predĺžiť
nikdy si nedávaj predĺžiť vlasy potom budeš plakať
ja som sa po roku predĺžovania vlasov vrátila k príležitostnému noseniu príčeskov a tak je to najlepšie, vlasy sa ti tým neničia ani nezrednú tak ako pri normálnom predĺžení...
keď si kúpiš oveľa dlhšie ako máš svoje vlasy, radím ti to jemne spostupniť, na youtube máš XY tutorialov inak to vyzerá dosť zle keď niekto má 20cm prechod aj v kvalite aj v dĺžke hrozne to vidno
asi vyrástla som do štádia keď ma viac zaujíma čo mám v hlave než na hlave
ale teda asi radšej počkám, kým dorastú samé a nebudem robiť pokusy, ktoré ešte môžem oľutovať...
ale diky za info