@etelnair ta ona sa vie kontrolovať, len trochu si vypila, nevedela, že bude robiť test, nie je opitá, len že či vadí, že dneska pila, keď si ho chce spraviť.. či radšej počkať do zajtrajška...
hej jasné, len sa smejte, ta neni som piča, ja som už escapelle brala , také nerobím, ona je len mladá a proste spravila hlúposť no... stane sa, len tu nie je registrovaná, zato som sa spýtala ja, jej už esc. nepomôže, je nato neskoro... ale vedela som, že sa nájdu takí, čo napíšu tie úvodzovky, nie ja fakt nie som tehotná, nemám byť s kým, takže , ... @risho.. keď mala sex, nepila, pila len teraz , lebo nevie, čo má robiť, bojí sa, chápeš? preto sa jej snažím pomôcť, ale niekedy ten google.. preto som chcela poradiť od niekoho, kto má skúsenosti alebo čo ..... @mardzerin ďakujem ...
@millieandrea no ja viem, lenže myslela si že sa nič nestalo, len chalan ju ojebal ... povedal jej len teraz , že možno niečo.. no akože dneska jej to len povedal, takže preto je v takejto situácii..
Ach keď vidím tie komenty... Podľa mňa tento svet speje do riti pretože na základe mála, alebo pre čisté potešenie a zábavu ľudia súdia a urážajú iných
kam už toto speje... nechcem moralizovať ani minimálne... ale myslím že ked už chce niekto trtkať tak zodpovedne a nie že chalan mi oznami neskoro že sa niečo pritrafilo ... na to jej chlast fakt nepomôže... a aj hlavu by si buchala zbytočne.. na take veci treba myslieť dopredu... nekritizujem môj názor... sex je o zodpovednosti v prvom rade....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a testy sa zďaleka nerobia už len ráno... Možno to niekedy pomôže aj tebe, hoci tu to už asi nepomôže
čítala som ho a je tam napísané kedykoľvek počas dňa