ja minulý rok a idem aj tento ...celkom fajn ale odtiaľ sme chodievali občas na murter a tam to bolo neopísateľne dokonalé . žiadny ľudia a priezračná voda len pre neplavcov by to asi nebolo lebo tam buď si skočila zo skaly do trojmetrovej vody alebo si sa nekúpala
Ahoj ja som tam už bol 3 krát aj tento rok sa chystam Vodice-Srima patria medzi najvyhladavanejšie destinácie musim uznať je to tam paradne. hlavne treba využiť vyletnu lod na kornaty alebo inam je tam toho na vyber hlavne to tam žije aj večer takže o zabavu je postarane a taktiež je tam postaveny menší zabavný park takže na najdeš tam pomaly všetko
@labka15 ahoj ja som tam bola už dvakrát.. je tam pekne.. áno v centre mesta je väčšinou veľa ľudí a aj na tých hlavných plážach, hlavne večer - ale super atmosféra je tam. je tam veľmi pekne opýtaj sa čo chceš, zodpoviem má akokeby dve časti tú nižšie tam sú dve dlhé pláže jedna je aj s kempom a jedna pláž ktorá je krásna v zálive za hotelom Punta.. tam je tiež veľmi pekne a medzi nimi je celkom veľké centrum.. je tam aj veľa obchodov a tak
bola som.. videla som .. tam , kde sme my oli tak na pláži samé špaky do večera ale ráno už to bolo ćisté .. čiže sa tam o to dosť starali.. a ta fajne tam bolo keď tak mam povedať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A ako ste tam išli? Vlastným autom?