Poraď sa s partnerom ten by mohol vedieť viac čo svojmu ocovi A v prípade že nie ste spolu nejak dlho tak to nejak nepreháňaj. Tak by som sa riadil ja.
Moje typy: určite kvety to na takýto okrúhly vek sa nosí :
+ parfum, alebo ak rád číta knihy tak knihu, mňa by potešila aj nejaká kozmetika do auta, alebo nejakú praktickú vec čo vždy využije
holiaci strojcek uz ma dostal na vianoce od nás s priateľom ... a priateľa som sa tiež pýtala a on tiež sám neviem čo mu má kúpiť ... nejak sme stratili inšpiráciu ...
@looolaaa1 presne kup mu pivo, knihu ak číta, alebo nejaké vtipné tričko: my sme kamarátovi vyrobili a ho to velmi potešilo vzhladom na to, že to bola pamiatka a nvyše vtipná daj mu tričko a pivo
Nekupuj mu také sprostosti aké ti tu radia.50siatka to je vážny vek !
V sklo porceláne predávajú také poháre strednej velkosti na ktorých
je vygravírované 50 siatka tak to mu kúp ! A má to aj na koňak alebo na víno ale určite mu to bude vzácne a bude si to držať na pamiatku od teba v sekretári. A okrem toho je muž ktorý zarastá a musí sa holiť aby bol schopný a voňavý pre rodinu.Tak mu kúp vodu po holení ale nie darčekové balenie lebo to by ťa veľa stálo je to Nemecká výroba
a vyhadzujú sa od toho vyrážky.Ale zapíš si musíš mu kúpiť čo
najmenšie balenie vodu "OLD SPICE" to je svetová značka a dobrá
používajú ju aj v Kanade a nevyhadzujú sa od toho vyrážky a dobre to vonia a v drogérii nebude ťa to ani veľa stáť. Potom to všetko previaž
do ozdobného papiera zlatou páskou majú takú tenkú v kvetinárstve
a nebudeš ani kričlavá ako jeho syna priateľka a jeho otec ťa vysoko ocení že máš dobrý vkus. Tak to zrealizuj a budeš spokojná !
a prečitala som si aj ostatne prispevky, a tak ked nemate inšpiraciu už..
napr. sesternicin frajer kupil jej ocinovi na 50tku stojan na vina, bratrancova frajerka mu dala zase knihu o historii..ono to zaleži od toho, čo ten človek rad robi, ake ma zaluby,atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Moje typy: určite kvety to na takýto okrúhly vek sa nosí :
+ parfum, alebo ak rád číta knihy tak knihu, mňa by potešila aj nejaká kozmetika do auta, alebo nejakú praktickú vec čo vždy využije
napríklad nejakú knihu... od priatela vyzisti akú
+ tie kvetiny to určite.
A čo sa neporadíš so svojím priateľom
V sklo porceláne predávajú také poháre strednej velkosti na ktorých
je vygravírované 50 siatka tak to mu kúp ! A má to aj na koňak alebo na víno ale určite mu to bude vzácne a bude si to držať na pamiatku od teba v sekretári. A okrem toho je muž ktorý zarastá a musí sa holiť aby bol schopný a voňavý pre rodinu.Tak mu kúp vodu po holení ale nie darčekové balenie lebo to by ťa veľa stálo je to Nemecká výroba
a vyhadzujú sa od toho vyrážky.Ale zapíš si musíš mu kúpiť čo
najmenšie balenie vodu "OLD SPICE" to je svetová značka a dobrá
používajú ju aj v Kanade a nevyhadzujú sa od toho vyrážky a dobre to vonia a v drogérii nebude ťa to ani veľa stáť. Potom to všetko previaž
do ozdobného papiera zlatou páskou majú takú tenkú v kvetinárstve
a nebudeš ani kričlavá ako jeho syna priateľka a jeho otec ťa vysoko ocení že máš dobrý vkus. Tak to zrealizuj a budeš spokojná !
a prečitala som si aj ostatne prispevky, a tak ked nemate inšpiraciu už..
napr. sesternicin frajer kupil jej ocinovi na 50tku stojan na vina, bratrancova frajerka mu dala zase knihu o historii..ono to zaleži od toho, čo ten človek rad robi, ake ma zaluby,atd..