Ahojte, mam jeden problem kto by bol taky dobry a pomohol by mi s nim?
ako ste si uz vsimli mam dot problem s ukecanostouu a proste vsetkym s tym spojene. mam velmi malo kamaratov a chcela by om ich spoznat viac lenze neviem ako na to nemam zae tolko odvahy prist len tak za niekym a spytat sa ho ci sa so mnou bude kamarat
@gertri vyhliadnutie si nejakej "obete" a následné jej dotlačenie silou mocou na post tvojho nového kamaráta je asi zbytočná strata času....kamarátstva by sa mali hľadať trochu prirodzenejšie trebárs cez nejaké spoločné záľuby a pod.
mimochodom čím viac tu po nich budeš kričať, aby do teba nerýpali, lebo ti to ubližuje, tým budú do teba ešte viac rýpať, čiže....nevšímaj si ich nezaručuje to síce, že úplne prestanú, ale nedáš im aspoň podnet, aby pokračovali
Prísť za niekym s tým, že sa chceš skamarátiť, nieje najideálnejšie, kamarátstva vznikajú hlavne cez spoločné záujmy alebo keď s niekým tráviš kopu času(napr. internát, spolusediaci, ...)
A keď už si nejakého kamoša nájdeš, budeš mať s kým piť... a v pripitom stave sa kamarátstva nehľadajú ťažko
@koprdil konec uzasny clovek teda az na vynimky musim nieco take skusitt to anoo.. ae tak ja sa aj proste s niekym zacnem byvit a potom mi dojdu slova ze proste nemam co hovorit :/
@smajdalf A práveže to je spôsob, ktorým by si MŇA niekto získal! Lebo by som nevedela, či je šialený veľmi, alebo len trochu, ale rozhodne by ma lákalo to zistiť .
choď ku niekomu a začni sa pýtať, že ako sa volá, kde chodí do školy, čomu sa venuje,.. ale ako inak, mohli by sme popísať ak chceš napíš mi TS ti pošlem FB
nemas nahodou problem s egocentrickostou? ma len napadlo,nemyslim to v zlom.kazdy clovek je egocentricky,iba niektori nedokazu pri konverzacii pustit k slovu aj toho druheho,alebo aj ked pustia a on zacne hovorit,tak ten prvy mu do to skoci,ze aj jemu sa take stalo a zas keca on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mimochodom čím viac tu po nich budeš kričať, aby do teba nerýpali, lebo ti to ubližuje, tým budú do teba ešte viac rýpať, čiže....nevšímaj si ich nezaručuje to síce, že úplne prestanú, ale nedáš im aspoň podnet, aby pokračovali
Prísť za niekym s tým, že sa chceš skamarátiť, nieje najideálnejšie, kamarátstva vznikajú hlavne cez spoločné záujmy alebo keď s niekým tráviš kopu času(napr. internát, spolusediaci, ...)
A keď už si nejakého kamoša nájdeš, budeš mať s kým piť... a v pripitom stave sa kamarátstva nehľadajú ťažko
..zahráme si človeče?