Ahojte, mám takú otázečku : Baby prečo všetky teraz nosíte čižmy ? Trochu som nad tým dumal a napadlo ma pár reálnych možností,
Lebo je mi zima na nohy##Nosia ich všetky baby tak nechcem vyčnievať v teniskách##Pretože sa mi to páči nosiť ##Vyzerám v tom sexi no_mouth:#Ja neopakujem po iných, ony opakujú v nosení čižiem po mne !
čižmy som už dobre dlho nemala túto zimu mi budú stačiť číny a keď boh dá, pojdem si po tie bodkové martensy, na slovensku mám na zimu také teplučké číny do polky lýtok. čižmy fakt nie
ty kokso debilnejšiu otázku som tu asi nevidela (klamem) akože čižmy patria k zime, hádam nebudem mrznúť v teniskách ako podaktorí... bože... kde to žijem ?
aj by som dala možnosť že preto, lebo mi je zima na nohy, ale necítim rozdiel oproti teniskám,možno nejaký malinký, aj tak mi mrznú nohy ...tak asi preto,lebo sa mi to páči ...ale radšej mám tenisky
Aj mňa to fascinuje. Jednoducho začne zima a je jedno či je 10 stupňov a slnko, alebo -10 a všetky dievčatá zrazu nosia čižmy Ja čižmy nemám, naposledy som čižmy mala asi ako 8 ročná, také veľké gumené do snehu.
Ale raz si tiež kúpim tieto moderné čižmy, ha! (chcela by som to aspoň k sukni)
@ragdoll tak lebo mi chalani máme tak v p.či pollka z nás nosí botasky, polka si dá topánky a niektorý idú ven aj v papučách . Ale u vás báb je to čudné lebo vy všetky alebo skoro všetky teraz nosíte čižmy
@turgon tak si predstav že je u nás kur*a veľké blato a nechcem vyzerať ako prasa pretože stúpim do nejakej mláky a hneď mám dosraté nohavice takto ked stúpim v čižmách tak mám dosraté tie, chápeš?
notak janosim skor uz botasky celu zimu ... ale ved mám cizmy more aked je teraz taka člapkanica unasto radsje fakt tie botasky ako cizmy.. bysom mala mokre nohy
Neviem mam taky problem mam kabat ktory nieje teply a k tomu sa hoda cizmy takze to nosim dokopy ale ked je velka zima nosim snowboardovu bundu a k tej sa nehodia cizmy tak k nej nosim tenisky
ja som nosieval glady, ale sú hrozne nepohodlné :/ v lete je v nich teplo a v zime zima. Šnurovať sa musím aspoň 20 minút a to nehovorím ešte o tom, ako sa v nich krásne paria nohy... Takže pokiaľ nie je sneh a neprší, nosím číňanky Ale poškuľujem už po nových kanadách... poriadnych vojenských, nie po koženkovo-oceľových shitoch typu Steely.
Nenosím botasky v zime,lebo každý na mňa divne pozerá+ jedny som si už dojebala cez zimu a moje milované niky si dojebať nechce... A ďalej,do čižiem si môžem dať aj tenučké ponožky a je mi teplo
@trdelniiiq sorry, myslela som fau aus, zle som sa vyjadrila
tak ked si chalan, nemas co ine ani nosit, neviem si predstavit chalana v cizmach proste baby maju v tomto viac moznosti a je proste smutne, ked vidim nejaku babu v zime v snehu ako nosi tenisky, vzhladom na to, co ponuka zimna moda
myslim, ze v tejto ankete chyba moznost typu: lebo rada experimentujem v mode alebo v cizmy su predsa zimna obuv...
@momoglamorous tak ale ved aj pre chlapov su topanky na zimu tiez nebudem chodit cez 2 metrove zaveje v botaskach ale ono, ked je chlap v teniskach a kabate vyzera to dobre, ale ked si da botasky a kabat zena, vyzera to uz trochu zvlastne
Je v nich teplo, u nas zvykne napadnut kilo snehu takze sa nebudem brodit v inych botach a tenisky su vylucene lebo tie neuznavam(okrem cinanov) a nemam zaujem ochoriet a potom si hovorit no ty pica uz si mohla aj bosa chodit...to je cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Pretože sa čižmy ku kabátu hodia viac ako tenisky. (blee)
skor si kupujem nieco topankoidne teple
Kazdy jak pride asi zimny slnovrat tak porad si jebne bagandze aj keby bolo 10 stupnov
ja ich nosim preto, lebooo je zima a mamina by mi pičovala,keby si dam tenisky, + vlastne rpeto lebo ich všetci nosia cez zimu
a inak nosím niečo čo by malo byť kanadami
k teme: cizmy nosim, lebo v teniskach by mi omrzli nohy.
A v teniskách mi je zima!
Ale raz si tiež kúpim tieto moderné čižmy, ha! (chcela by som to aspoň k sukni)
» deichmann.scene7.com/is/image/deichm... $im=1056695_P&$sh=1056695_P&defaultImage=default_dsd
A okrem toho sa mi moje čižmy páčia (i keď mama vytrvalo odmieta priznať, že sú to čižmy
Oco uz take nervy zo mna chyta niekedy
ďakujem už neprosím
tak ked si chalan, nemas co ine ani nosit, neviem si predstavit chalana v cizmach proste baby maju v tomto viac moznosti a je proste smutne, ked vidim nejaku babu v zime v snehu ako nosi tenisky, vzhladom na to, co ponuka zimna moda
myslim, ze v tejto ankete chyba moznost typu: lebo rada experimentujem v mode alebo v cizmy su predsa zimna obuv...
mas pravdu, chalan, ked ma kabat + tenisky = pohoda, ale pri babe, nic moc, faux paus