Ahojte... nenasiel by sa tu niekto kto by mi poradil ake sluchatka?
rozmyslam uz dost dlho... chcel by som normalne kryte sluchadla, nie do usi, ten strop je okolo 100 e.... ale pozeral som aj nieco drahsie, samozrejme keby stalo za to by som si aj doplatil... hlavne dôraz na basy a trochu aby to aj vyzeralo, nie ako tel
ne ludia fakt... rad si vychutnavam dobbru hudbu... a nebojim sa za to tolko vyvalit ale nechcem kupit nejake za 100 ktore su tej istej kvality aako za 50
@alkex Preco Porty nic moc? ved bassmi zrovna nesetria.
Ale ked ti ide hlavne o zvuk tak tie Skullcandy s kludnym svedomim obid.
V tejto cenovej by som pozeral hlavne Sennheiser / AKG.
Napriklad na Sennheiser HD 215 sa nemozem stazovat. Nie ze by som z nich sadal na zadok, ale v porovnani s (povedzme) Portami maju pre mna ovela prijatelnejsi zvuk
máme ich v štúdiu už nejaké 3 roky a zatiaľ držia vpohode... zvuk za tú cenu výborný, na môj vkus síce moc prebasovaný, ale to je zrejme to, čo hľadáš ty...
u nás nie sú moc populárne, ale v zahraničí sú nenormálne obľúbené a odkedy ich mám, chápem prečo sú podobne ako M40 nabasované kanóny, akurát, že tu je ten bass (spolu so zvyškom spektra) čistejší a presnejší, takže to tak neprekáža... sú super na monitoring bassu, v tomto predčia aj moje 250 eurové Sennheisery...
A nechápem, čo je divné na slúchadlách za 100 eur... Ak niekto vyhodí 800 eur za iShit, to nikomu divné nepríde... Ale ak chce niekto počúvať hudbu a nie len nezmyselné škriekanie a zahuhlané basy, to už je divné... Ja mám štuple do uší za stovku a v živote by som si nekúpil odpad za 10-20 eur...
@fxx to je tvoj názor, rovnako ako hento môj ak nemám použiť možno nevhodné slovo odpad, tak EP630 sú low-end a to je jednoducho fakt, ktorý ty ani ja nezmeníme...
Čo sa týka toho stratenia, tak s tým samozrejme súhlasím, mňa by drblo tiež... ale tak na všetky drahé veci (peňaženka, mobil, prstene...) si treba dávať pozor.
Včera som riešil sluchadla z kamošmi na facebooku , hovorili sme že koss porta pro su o ničom a aj tie beats by dr dre tak to su ešte vascie shity !!
Par mojich kamosov odporucaju tieto akg k 518
Ale su vraj super zo zvukom , dizajnom tiež , kvalita tiež ale jeden spomínal že ho začalo boleť ucho jake su dobre , takže bolo by dobre to ist skusit ( v blave ich maju v apple ( mzone , swp , traco )
Tie Marshall Major nie sú na tom zvukom tak dobre ako tie ostatné, čo som posielal, ale zase ak sa niekomu páči taký dizajn, prečo neurobiť kompromis... Recenzia:
@daddy veď to ja beriem, že chceš poradiť, len mi príde smiešne, ak nieto povie o Portách, že "patria k najlepším slúchatkám"... Napríklad ja sa nevyznám v herných konzolách a preto nikomu nebudem tvrdiť "kúp si Xbox, pretože ten je najlepší", ak chápeš, ako to myslím...
@fxx UR18 som nepočul, ale UR29 dávnejšie áno a nechytali sa ešte ani na Porty Pro... verím tomu, že s tie M40 spravia kvalitatívny skok celkom brutálny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
vy ste socky
Ale ked ti ide hlavne o zvuk tak tie Skullcandy s kludnym svedomim obid.
V tejto cenovej by som pozeral hlavne Sennheiser / AKG.
Napriklad na Sennheiser HD 215 sa nemozem stazovat. Nie ze by som z nich sadal na zadok, ale v porovnani s (povedzme) Portami maju pre mna ovela prijatelnejsi zvuk
mám tieto a moje ušká sa cítia ako decká prdelka v pampers plienke
cena 20€
tak v prvom rade, SKULLCANDY preč, BEATS preč !
ak sa chceš vtrepať do 100 €, toto je super voľba >
» www.techhouse.sk/sluchadla/studi...
máme ich v štúdiu už nejaké 3 roky a zatiaľ držia vpohode... zvuk za tú cenu výborný, na môj vkus síce moc prebasovaný, ale to je zrejme to, čo hľadáš ty...
nad 100€ >
» www.techhouse.sk/sluchadla/studi...
u nás nie sú moc populárne, ale v zahraničí sú nenormálne obľúbené a odkedy ich mám, chápem prečo sú podobne ako M40 nabasované kanóny, akurát, že tu je ten bass (spolu so zvyškom spektra) čistejší a presnejší, takže to tak neprekáža... sú super na monitoring bassu, v tomto predčia aj moje 250 eurové Sennheisery...
lebo cely cas som si myslel ze mam fajn sluchadla,a ked si ich dal na usi kamos co ovcas robi DJa tak ma vysmial
Dobrá cena
» sk.sluchatka.net/87-sennheiser-h...
Nekompromisné
» sk.sluchatka.net/123-beyerdynami...
Ak chceš aj krásny dizajn
» sk.sluchatka.net/133-marshall-ma...
raz som ich uz stratil a kupil si rovnake,no ak by som len tak stratil spunty za stovku,tak by ma porazilo
Čo sa týka toho stratenia, tak s tým samozrejme súhlasím, mňa by drblo tiež... ale tak na všetky drahé veci (peňaženka, mobil, prstene...) si treba dávať pozor.
Strop 100€ skoro som odpadol.. nemíňaj zbytočne keď netreba , tamtie za 30 sú dobré.
Par mojich kamosov odporucaju tieto akg k 518
Ale su vraj super zo zvukom , dizajnom tiež , kvalita tiež ale jeden spomínal že ho začalo boleť ucho jake su dobre , takže bolo by dobre to ist skusit ( v blave ich maju v apple ( mzone , swp , traco )
tie marshalli ? viete niekto o nich nieco? co sa tyka kvality zvuku?
» reviews.cnet.com/headphones/mars...
» sk.sluchatka.net/37-ultimate-ear...
» sk.sluchatka.net/99-sennheiser-i...
» sk.sluchatka.net/27-bose-triport...
A z velkych do 100e je u mna osobne favorit:
» sk.sluchatka.net/138-grado-prest...
"chcel by som normalne kryte sluchadla, nie do usi"
toto ma dostalo