Som v štádiu vyberania a porovnávania mobilov... Zatiaľ len tak približne. Neviem od mobilu nemám veľa požiadaviek ale tak jasné , že základné funkcie : ako Wi-Fi , Bluetooth .. fotaparát atď. Nevedeli by ste mi nejaký poradiť alebo odporučiť ? Aké máte s
ZTE vraj vôbec nie sú zlé...parametra podobné ako majú tí známi výrobcovia, ale sú lacnejšie.
Pozrel som si porovnávače cien a do 200 € vieš zohnať napr. toto:
HTC Desire X (celkom slušné, ale asi budeš potrebovať rozšíriť pamäť cez microSD kartu)
nejaké malé Sony Xperie (Go, Miro, Tipo)
ZTE Grand X (len si over, či sa dá pamäť rozšíriť cez microSD kartu)
V tejto strednej kategórii máš toho dosť na výber a pre základné funkcie si môžeš vybrať aj tie lacnejšie smartfóny. Ak je to tvoj prvý smartfón, tak si vyber niečo lacnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pozrel som si porovnávače cien a do 200 € vieš zohnať napr. toto:
HTC Desire X (celkom slušné, ale asi budeš potrebovať rozšíriť pamäť cez microSD kartu)
nejaké malé Sony Xperie (Go, Miro, Tipo)
ZTE Grand X (len si over, či sa dá pamäť rozšíriť cez microSD kartu)
V tejto strednej kategórii máš toho dosť na výber a pre základné funkcie si môžeš vybrať aj tie lacnejšie smartfóny. Ak je to tvoj prvý smartfón, tak si vyber niečo lacnejšie.