vygoogli, choď na deň otvorených dverí, spýtaj sa tých čo tam študujú...teraz keď ti poviem, že Vysoká Sedliacka vo Vyšnom Zabitom je najlepšia, tak tam pôjdeš, a keď sa ti tam nebude páčiť, tak mi vynadáš?
každá zo škôl má nejaký ten svoj program, stránku, kde by si mohla zohnať info...prípadne sú dáke portály o vysokých školách, každá stredná by mala mať výchovného poradcu na niečo takéto, dajú sa spraviť testy...pochopte už prosím konečne, že cudzí ľudia vám vyberať vysokú školu
@simonita18 jak keby som citala svoj problem,akurat to riesim poslednych par dni. Chcela som vsmu alebo vsvu na grafiku alebo animacie ale ked som videla ze predpokladany pocet prijatych ludi je 6 a ja by som sa tam hlasila z gympla tak to mi pride ako no chance...ked dojdes na nejaku skolu tak mi pls preposli link
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A nie som si istý, ale asi aj na UMB je nejaký odbor, ktorý sa týka grafiky a dizajnu
každá zo škôl má nejaký ten svoj program, stránku, kde by si mohla zohnať info...prípadne sú dáke portály o vysokých školách, každá stredná by mala mať výchovného poradcu na niečo takéto, dajú sa spraviť testy...pochopte už prosím konečne, že cudzí ľudia vám vyberať vysokú školu
- nevedia
- nemusia
- nechcú
- nestíhajú
- nevládzu
a nebudú.