Ahojte potrebujem sa opýtať. Mojej mamina ma paušál v Telekome.
Dnes jej končí doba 2 roky, keď si môže vziať nový mobil, ale keďže je dnes sviatok , tak telekom nerobí. Nedá sa to nejako obiednať cez internet ? Ak áno tak ako ? (dnes nerobia ani asi cez telefon) . Dnes je posledný deň na výber telefonu Dakujem, dú
ty tomu podľa mňa moc nerozumieš... končí jej 2-ročná viazanosť, to znamená, že si môže zobrať nový telefón a znova sa zaviazať na 2 roky. ale nemusí, proste bude ďalej platiť aktuálny paušál a využívať rovnaký objem predplatených služieb...
to, že dneska jej končí viazanosť, neznamená, že teraz musí okamžite bežať po nový telefón to počká aj do pondelka. aj do piatku. aj do ďalšieho mesiaca.
@takaona pochopili sme to tak, že o tom veľa nevieš, pretože veci, ktoré tvrdíš nie sú pravdivé. Teda minimálne tá, že jej končí doba kedy si môže vziať nový telefón. Predpokladám, že ten nový alebo ten starý má ísť tebe a tak si v panike, že nič nedostaneš. Tak sa upokoj a neboj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
to, že dneska jej končí viazanosť, neznamená, že teraz musí okamžite bežať po nový telefón to počká aj do pondelka. aj do piatku. aj do ďalšieho mesiaca.
a navyše nemyslím si, že majú zavreté, v nákupných centrách..
+ určite majú eshop na svojej stránke