Čím viac spoznávam ľudí, tým radšej mám svojho psa. Adolf Hitler
V škole sa naučíme 6 pádov...ostatné nás čakajú v živote.
Svet nie je iba slniečko a dúha. Je to veľmi zlé a ohavné miesto a je mi jedno ako drsný si, zbije ťa tak, že padneš na kolená a udrží ťa dolu permanentne, keď sa necháš. Ty, ja, nikto nedokáže dať taký silný úder, ako to dokáže život. Ale nie je to o tom aký silný úder dokážeš dať. Je to o tom, aký silný úder dokážeš dostať a udržať sa na nohách, a pokračovať vpred. Ako veľa dokážeš zniesť a ísť stále vpred.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
maximálne tam, kam išiel ten dav.
Pokial ale vieme dav opustiť,
dostaneme sa na miesta, kde
nikdy nikto nebol.
» www.birdz.sk/forum/zivotne-p...
najskor kazdeho presvedcime, ze ma mat vlastny nazor a potom mu ho dame
Strach a viera/dôvera majú jednu vec spoločnú – obe od nás chcú, aby sme verili niečomu, čo nemôžeme vidieť.”
V škole sa naučíme 6 pádov...ostatné nás čakajú v živote.
Svet nie je iba slniečko a dúha. Je to veľmi zlé a ohavné miesto a je mi jedno ako drsný si, zbije ťa tak, že padneš na kolená a udrží ťa dolu permanentne, keď sa necháš. Ty, ja, nikto nedokáže dať taký silný úder, ako to dokáže život. Ale nie je to o tom aký silný úder dokážeš dať. Je to o tom, aký silný úder dokážeš dostať a udržať sa na nohách, a pokračovať vpred. Ako veľa dokážeš zniesť a ísť stále vpred.
neviem autora
...