skus použiť internet a hlavne to, čo by si mala mať v hlave....a potom nájdeš stránku školy, kde nájdeš všetko, čo potrebuješ...a myslím, že začať teraz niečo narýchlo uverejnovať je už dosť neskoro, ak si sa tomu doteraz nevenovala...len tolko k tejto téme
na zurnalistiku do NR sa zevraj tako da dostat, skor do ba. este je v ruzomberku,ale tam je to zevraj o nicom. ja tiez som chcel ist zurnu studovat,baví ma pisat-ale myslim ze je to zbytocne - škola ťa nenaučí pisat, bud to vieš,alebo nie. Do Ba máš taku šancu. skusky: zrejme sj + kamerová skuska.
U co sa tyka uverejnovania, podla mna to nie je potrebne, ale ak ano, tak je to len plus. A ked´ chces ist tu zurnalistiku studovať, mala by si sa naucit spravne zostavovať vety. To je len rada.
Čo presne potrebujem sa na skúšky učiť ? Aj nejaké knihy prečítať musím ? ----> spravne by malo byt: čo sa potrebujem presne na skusky uciť. Aj nejaky knihy musim prečitat. V kazdom pripade, drzim palce. Odporucam kupit si knizku pred startom na vysoku skolu, su tam fakulty spomenute,kolko sa kde hlasi a z coho su testy atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
U co sa tyka uverejnovania, podla mna to nie je potrebne, ale ak ano, tak je to len plus. A ked´ chces ist tu zurnalistiku studovať, mala by si sa naucit spravne zostavovať vety. To je len rada.
.... a ak sa ti chce učiť Proglas naspamäť, tak veľa šťastia (ale nie celý, neboj)
...v každom prípade držím palce