Kvôli prepisovaniu bakalárky do poslednej chvíle som učenie sa na bc. štátnice stále len odkladal. Na druhú stranu dalo by sa povedať, že na jednu skúšku som sa učil celý rok (výsledkom bolo C). Na druhú, pozostávajúcu de facto z dvoch, som sa učil určite menej, ale neviem povedať, že koľko. Každopádne však výrazne menej, kvôli náročnej bakalárke. Výsledkom bolo B a A (a keďže to bolo ako jeden predmet, bolo z toho A).
Asi mesiac tých pár hodín denne, ale niektorí sa učili dva týždne, niektorí týždeň, jedna tak dva dni a výsledky rovnaké. S pamäťou som nič nevymýšľala.
memo plus alebo acutill, niečo sladke je fajn a hlavne prilev čerstveho zduchu..... neuč sa do nemoty lebo ti z toho hrabne, striedaj to z oddychom ale takym poriadnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a aj tak som musel ísť na opravný termín
na ten jeden predmet som sa učila...hm...4 dni asi
na tie dva asi týždeň
ja som sa učila spolu s kamoškou, to mi celkom pomáhalo, že sme si spolu opakovali a tak
a prekvapivo som vtedy nepožívala žiadne veci na to, aby som bola vyfičaná nejaká, len občas kávu alebo maté
ja mám štátnice 15.5. a neučím sa ešte
vidím to na to piko