@matkatereza čo takto, strč sa ty, strč si cirkev, strč si teológiu, strč si pedofilov, strč si všetko to svinstvo čo robí z ľudí to čo z nich robí, ďakujem, zdravím ťa z Vatikánu ty pucmola
@matkatereza Prepáč, že reagujem, hoci o teológii neuvažujem ale:
1.) Písať všetky písmená veľké je všeobecne považované za neslušné.
2.) Evidentne toto nie je vhodné fórum na takéto ankety. Koľko teológov tu asi tak bude? Dvaja? Verím, že sú stránky, na ktorých je omnoho vyššia "koncentrácia" teológov.
3.) Čiže zrejme je dosť hlúpe založiť tému určenú pre zlomok percenta užívateľov a následne vyžadovať, aby sem iní nepísali.
4.) Aj tak si myslím to, čo senátor Vreenak, celovesmírne uznávaný "resident expert:"
@matkatereza Prepáč že sa pýtam, ale to ich tu provokuješ teraz? Naozaj mi je proti srsti keď sa niekto z tohto sprosto vysmieva a vôbec nerešpektuje ostatných v ich presvedčení ....... A ty tu len prikladáš do ohňa....
Vy ste vážne pridrbaní. Teológia je regulérnym odborom a vonkoncom to nie je len o kresťanskej vierouke, čo si však zjavne vo svojej obmedzenosti neuvedomujete. A čuduj sa svete je štúdium teológie náročné kvôli výrazným prienikom s filozofiou, klasickými jazykmi a religionistikou.
P.S. Nie teológiu neštudujem a k praktizujúcemu katolíkovi mám poriadne ďaleko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
1.) Písať všetky písmená veľké je všeobecne považované za neslušné.
2.) Evidentne toto nie je vhodné fórum na takéto ankety. Koľko teológov tu asi tak bude? Dvaja? Verím, že sú stránky, na ktorých je omnoho vyššia "koncentrácia" teológov.
3.) Čiže zrejme je dosť hlúpe založiť tému určenú pre zlomok percenta užívateľov a následne vyžadovať, aby sem iní nepísali.
4.) Aj tak si myslím to, čo senátor Vreenak, celovesmírne uznávaný "resident expert:"
@4lex dík za tag
Zomriem vtedy, keď si ma k sebe boh povolá ja sa smrti nebojím
aj celá táto diskusia a aj @10 že hláste sa iba teológovia odpadávam
a ešte keď aj ten pastor sa do toho zaplietol DDDDDDD
@13 --> šak matkatereza sama si ich dala ne?
P.S. Nie teológiu neštudujem a k praktizujúcemu katolíkovi mám poriadne ďaleko.