@piter09 Hej, aj ja som sa čudoval, tiež mi tam Emma chýbala (po vizuálnej stránke) ale Emma aspoň bude hrať, ale moja najmilšia Taissa Farmiga nebude vôbec
@kubko7 hej skoda ten taissy. ja ich stale spajam s evanom od prvej serie iba jessica lange sa vyjadrila ze tato seria je jej posledna. inak bude dalsia seria iba bez nej :/ ale co narobime, ved uz ma svoj vek
@silviaaa presne toto, v tej prvej sérii ako Violet bola neskutočná a hlavne to spojenie s Evanom tam super fungovalo (lepšie fungovať si ju viem predstaviť už len so mnou ) Tak Lange je pani herečka a scenáristi jej vymysleli také roly, že do nich perfektne pasovala v každej sérii. Ale stále je asi lepšie mať AHS bez nej, ako žiadne AHS
@silviaaa Áno, áno Murphy tam vymyslel nejaké pojítko na ďalšiu sériu, tak som nad tým rozmýšlala, ale musím si to ešte dnes raz pozrieť a vyslovene hľadať nejaké záchytné body. Emma mi veru nechýbala, strašne som ju nemala rada v Covene ale Taissa je proste Taissa a chýba mi tam to spojenie Violet & Tate, to už je proste mrte zafixované A Jess je Pani s veľkým P a Murphy jej konečne splnil prianie zahrať si postavu Marlen Dietrich... dúfam, že sa ešte nechá nakecať na 5. sériu aj keď pochybujem o tom.
asi toľko, že ľúbim to, mám pocit, že každou sériou to je len a len lepšie. a som strašne rada, že som si predtým pozrela Freaks a v úplnej eufórii som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale celkom dobre to bolo, som zvedavy o com to vlastne bude