HIV sa neprenasa bozkavanim, ani pokusanym dasnom, to by uz naozaj si musel mat vyrvany zub kde z dasna by ti fakt tiekla krv a ona tiez. mimochodom v slinach su latky ktore zabijaju virus.
HIV nie je vobec tak infekcne ako sa mnohi domnievaju, zltacka je napriklad omnoho ale omnoho agresivnejsia.
ako sa prejavuje si opisal vcelku spravne, takze hura na testy a pozor na imunologicke okno.
pri oralnom sexe je velke riziko prenosu aj cez ustnu dustinu a hlavne ked tam mas rany alebo podrazdene dasna a podobnych strbin ktorych mas v ustach snad na tisice. tam je vyhoda ze sliny rozkladaju virus hiv takze je to taka poistka ale ja osobne by som to neriskoval.
Pokiaľ má baba v ústach tiež ranku, tak krv sa vie dostať z jej tela do tvojho obehu, čiže vedel by si sa nakaziť...
Kondóm určite použi, nemal by si sa nakaziť s ním, aj keď... :ehm:
A inak ako neviem prečo chceš spať s babou, o ktorej si myslíš, že môže byť HIV pozitívna, alebo mať AIDS. Pokiaľ si chceš len zatrtkať tak si nájdi niekoho, o kom vieš, že je zdravý :ehm:
@willbebetter uff tak to si ma ukludnila ziadne prejavy chripky nemam takze asi na ziadny test nepojdem
@edryan ale ja som to podozrenie uz mal viac krat a nic sa nepotvrdilo takze uz to neberiem tak vazne. len chcem vvediet ci ma zmysel ist na dalsi test, ale asi som len hypochonder.
@12 čo ja viem ja keď sa opijem tak si to nerozdávam s hocikým :ehm:
Ale tak odpovede si tu dostal, ak sa bojíš choď na testy, len tak sa dozvieš pravdu :ehm:
@xxar3s Ukľudním ťa, je len malá šanca.. podľa google bolo od r.1985 do r.2010 zaznamenaných 343 nakazených z toho 53 žien.. no a z mužov sa väčšinou jednalo o bukvy.
Vedieť o nejakej žene hento tak sa jej ani nechytím , nechápem človeka čo do toho ide aj keď s kondómom keď vie , že je tam dosť šanca že to má.
Nechápem ani ako ho môže vzrušovať taká špinavá kurva
pri bozkávaní len ak je nejak narušená pokožka, prasknutá pera alebo tak a teda tečie z toho krv... iba vtedy inak ako bolo povedané, veľa slín by trebalo
1. s kondomom je sanca velmi mala, prakticky nulova. aj bez kondomu je ta sanca mala, presne percenta su nasledovne:
vag. sex, zena - 0,1% ; vag. sex, muz - 0,05% ; analny sex "prijimatel" 1,7% ; analny sex proste ten co to robi tomu druhemu neviem ako sa to vola - 0,65%
malo ludi toto vie, vsetci si myslia ze sa s niekym vyspis a 100% to dostanes ale nie je to pravda. raz som o tom citala dlhy clanok a boli tam vsetky sexualne prenosne choroby, takto v percentach ta sanca vyjadrena, neviem ho uz najst ale toto som si ulozila lebo to bolo fakt zaujimave
2. to bozkavanie je takisto velmi mala, prakticky ziadna sanca, lebo ta koncentracia virusu v tej troske krvi co by bola slinach je uplne malinka.. museli by ste si prakticky prilozit k sebe otvorene rany aby to priamo preslo, ono aj na vzduchu do par sekund ten virus zomiera.. takze ani take ze niekto komu krvaca ruka sa chyti klucky a potom sa nej chyti niekto dalsi a dostane to..
3. znaky ako hovoris obycajna chripka alebo tak, pravdepodobne by si si to vobec nevsimol, plus zdurene uzliny myslim ze na krku a v slabinach. a ano ako hovoris, az po par rokoch kedy ti pocet bielych krviniek klesne pod nejaku hodnotu by sa to zacalo prejavovat, samozrejme je to velmi individualne.. kedy sa to bez tej liecby prejavi, u niekoho po 10 rokoch, u niekoho mozno po dvoch ale priemerna doba je tych 10 rokov asi
kazdopadne ak mas podozrenie chod na testy vobec nic za to nedas, pripadne chod darovat krv alebo plazmu, tam testuju krv na hiv protilatky pri kazdom odbere.. takze by ti to pri najblizsej navsteve oznamili. a tak no
no tak to je ppči rada, že nech ide darovať krv... takže ak má HIV a testy to nezachytia, tak nejaký chudák, čo tú krv potrebuje sa môže tešiť na zničený život. Nie náhodou sa takto nedávno nakazil ten chalan v KE keď mu dali krvnú transfúziu, ktorou ho nakazili HIV vírusom... ten darca bol asi tiež dajaký egoista, čo sa potreboval takto otestovať... dúfam, že ho už vypátrali a zavreli :ehm:
@trtken pravda asi som povedala blbost. nejako som sa nad tym viac nezamyslala, ja som si skor vzdy hovorila ze super ze chodim na plazmu, keby to nahodou mam tak o tom isto viem ale nemam teda ziadne podozrenie ani nemam mat odkial taku chorobu, tak som to tak myslela.
ale ak ma niekto vazne podozrenie asi je to fakt hlupost ist to zistovat takto
Takže AIDS je jediná choroba, ktorá sa prenáša aj pri použití kondómu. Doktori ti možno nahovoria opak ale aj mne predpísal vychválené cečko o 5 eur drahšie ako celaskon len kvôli sponzorstvu- to nevedel že sa tomu rozumiem. kond=om ti nepomôže preto, že výrussa za posledné 4 roky vyvinul a jeho čiastočky sú o 0,4 tisiciny milimetra menšie ako diery vo vlákne kondómu. s toho vyplíva, že ak sa výruz práve prejavuje prenáša sa aj s kondómom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.pohlavne-choroby.eu/priznaky-infekc...
ale budem strucna nemam na to cely vecer cas.
HIV sa neprenasa bozkavanim, ani pokusanym dasnom, to by uz naozaj si musel mat vyrvany zub kde z dasna by ti fakt tiekla krv a ona tiez. mimochodom v slinach su latky ktore zabijaju virus.
HIV nie je vobec tak infekcne ako sa mnohi domnievaju, zltacka je napriklad omnoho ale omnoho agresivnejsia.
ako sa prejavuje si opisal vcelku spravne, takze hura na testy a pozor na imunologicke okno.
Kondóm určite použi, nemal by si sa nakaziť s ním, aj keď... :ehm:
A inak ako neviem prečo chceš spať s babou, o ktorej si myslíš, že môže byť HIV pozitívna, alebo mať AIDS. Pokiaľ si chceš len zatrtkať tak si nájdi niekoho, o kom vieš, že je zdravý :ehm:
@edryan ale ja som to podozrenie uz mal viac krat a nic sa nepotvrdilo takze uz to neberiem tak vazne. len chcem vvediet ci ma zmysel ist na dalsi test, ale asi som len hypochonder.
ja si nemyslim ze je HIV pozitivna, ale potencionalne by mohla byt, ked strieda chlapov jak ponozky.
@chlorofyl lizing ma nebavi takze v tomto mam
Ale tak odpovede si tu dostal, ak sa bojíš choď na testy, len tak sa dozvieš pravdu :ehm:
Tu sa dá testovať:
» goo.gl/yKT0x8...
Načo robíte zbytočné pičoviny.... načo...
Nechápem ani ako ho môže vzrušovať taká špinavá kurva
vag. sex, zena - 0,1% ; vag. sex, muz - 0,05% ; analny sex "prijimatel" 1,7% ; analny sex proste ten co to robi tomu druhemu neviem ako sa to vola - 0,65%
malo ludi toto vie, vsetci si myslia ze sa s niekym vyspis a 100% to dostanes ale nie je to pravda. raz som o tom citala dlhy clanok a boli tam vsetky sexualne prenosne choroby, takto v percentach ta sanca vyjadrena, neviem ho uz najst ale toto som si ulozila lebo to bolo fakt zaujimave
2. to bozkavanie je takisto velmi mala, prakticky ziadna sanca, lebo ta koncentracia virusu v tej troske krvi co by bola slinach je uplne malinka.. museli by ste si prakticky prilozit k sebe otvorene rany aby to priamo preslo, ono aj na vzduchu do par sekund ten virus zomiera.. takze ani take ze niekto komu krvaca ruka sa chyti klucky a potom sa nej chyti niekto dalsi a dostane to..
3. znaky ako hovoris obycajna chripka alebo tak, pravdepodobne by si si to vobec nevsimol, plus zdurene uzliny myslim ze na krku a v slabinach. a ano ako hovoris, az po par rokoch kedy ti pocet bielych krviniek klesne pod nejaku hodnotu by sa to zacalo prejavovat, samozrejme je to velmi individualne.. kedy sa to bez tej liecby prejavi, u niekoho po 10 rokoch, u niekoho mozno po dvoch ale priemerna doba je tych 10 rokov asi
kazdopadne ak mas podozrenie chod na testy vobec nic za to nedas, pripadne chod darovat krv alebo plazmu, tam testuju krv na hiv protilatky pri kazdom odbere.. takze by ti to pri najblizsej navsteve oznamili. a tak no
no tak to je ppči rada, že nech ide darovať krv... takže ak má HIV a testy to nezachytia, tak nejaký chudák, čo tú krv potrebuje sa môže tešiť na zničený život. Nie náhodou sa takto nedávno nakazil ten chalan v KE keď mu dali krvnú transfúziu, ktorou ho nakazili HIV vírusom... ten darca bol asi tiež dajaký egoista, čo sa potreboval takto otestovať... dúfam, že ho už vypátrali a zavreli :ehm:
» www.cas.sk/clanok/207600/s...
ale ak ma niekto vazne podozrenie asi je to fakt hlupost ist to zistovat takto