chcel by som skusit mnorpg AION ...vela ludi hovori ze je to dobra hra ...!!ale!! ..... ma 10GB a nechcem tu tahaj zbytocne... mam linux a nasiel som nejake komentare ze wine to nedokaze spusit (nejake problemy s gameguardom)..
tu hru hram na free serve ( infinite aion ) prijde mi ako kombinacia hier guild wars + wow + LOTR , da sa pri tom zabavit, navyse este vela veci neni unlocknutych ( bude nasledovat re-bug a nasledny wipe ) kazdopadne, nieco do seba ma
@3 sice AION som este nehral ale mozem ti povedat ze na free serveroch sa hrat neoplati... ja som hraval L2 (lineage) na free a to bolo mrhanie casu... teraz chcem skusit aion kvoli tomu ze offik je 1 mesiac zadarmo... len sa bojim toho ze to nerozbehnem :/
No, AION hram uz vyse mesiaca a musim povedat, ze som velmi spokojny, dokonca som sa vykaslal na platbu wowka a platim si len AION, je to pre mna nieco ine, nove - a okrem toho je to mix tych pre mna najlepsich hier (L2, GW, WOW, LOTRO, WARHAMMER) co je super, grafika je uchvacujuca a velmi prijemna, hudba je upokojujuca, ovladanie je podobne wowku, cize na dobrej urovni. Zasa styl hry mi pride ako L2 a tym padom sa stale ucim nieco nove, kedze som L2 hral len zbezne. Urcite odporucam stiahnut a vyskusat. Aj ked na free servery to nema ziadnu kvalitu a 99 percent veci tam este nejde... predsalen pomerne nova hra a emulator este nie je plne vyvinuty.
Avsak na offico servroch je to super, servre kde su slovensko/ceske komunity (telemachus-asmodians,,, kahrun-asmodians,,, Gorgos-elyos)...
Na linuxe sa to rozbehat urcite da, ale zalezi aj ktory pouzivas, napriklad ja som to osobne videl bezat pod ARCH Linuxom bezchybne, dalo by som povedat, ze to slo ako pod windowsom) skus googlit.
V kazdom pripade tuto hru odporucam, bavi ma viac ako wow, vyzera lepsie, grafika je krajsia, nie je taka komixova ako na wowku a to som wowko hral zhruba 4 roky a bol som zaritym hracom, ktory tvrdil, ze nic lepsie nebude.
Takze pre mna je AION 10/10 a odporucam ho aspon skusit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.onlinegames.sk/game.php?game=4...
Avsak na offico servroch je to super, servre kde su slovensko/ceske komunity (telemachus-asmodians,,, kahrun-asmodians,,, Gorgos-elyos)...
Na linuxe sa to rozbehat urcite da, ale zalezi aj ktory pouzivas, napriklad ja som to osobne videl bezat pod ARCH Linuxom bezchybne, dalo by som povedat, ze to slo ako pod windowsom) skus googlit.
V kazdom pripade tuto hru odporucam, bavi ma viac ako wow, vyzera lepsie, grafika je krajsia, nie je taka komixova ako na wowku a to som wowko hral zhruba 4 roky a bol som zaritym hracom, ktory tvrdil, ze nic lepsie nebude.
Takze pre mna je AION 10/10 a odporucam ho aspon skusit.