@dadley : Je lepšie si rovno zapísať aj letný, ale aj tak budeš musieť ísť na študijné po ukončení zimného semestra a vtedy sa to bude dať aj tak pomeniť.
my nemusime na nijake studijne chodit len akurat na zapis teraz v septembri. a to mas jedno ci si zapises aj letny alebo ne ajtak sa ais otvori na zaciatku letneho semestra takze si to kludne mozes poprihlasovat potom
Cauko, ja som tiez trosku popletena z toho AIS systemu...Neviete mi prosim poradit co to znamena ked mam v rozvrhu jeden predmet v bielom okienku a ostatne su zelene???
Chlorofyl, prihlasit predmet na rozvrh mi nejde. Ked si kliknes pravym na ten predmet "prihlasit na rozvrh" otvori sa Ti nove okno kde mas na lavej strane ten stvorcek kde sa musi zaskrtnut a potvrdit. Tak ten stvorcek na zaskrtnutie tam nemam...???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dakujem
Jeden z povinnych predmetov mi nejde pridat...Nie je tam ten stvorcek kde sa zaskrtava vyber co s tym???
Ja sa ospravedlnujem za naozaj blbe otazky, ale na zapise to nie je mozne vsetko vstrebat a ten AIS system je moja smrt
a už som zistila aj že čo to znamena ked je predmet biely a ked zeleny zelene je prednáška a biele su semináre, teda,myslím, mne to tak ukazuje
Dadley, moc dakujem! A kde si to nasla?