@smajdalf tak ale ked hovorili, že si to mame len vyskušať, a potom pred tutoriom všetko zmazať, lebo ony nam to povedia, čo si mame dať, tak neviem, prečo by to malo byť inak a nemali by povedať, ked sa normálne opýtaš
Klikneš pravým tlačidlom na predmet ===> Prihlásiť na rozvrh ===> Vyberieš si čas, ktorý ti vyhovuje (ak je na výber viac časov) ===> Zaškrtneš príslušnú kolonku ===> (preventívne) klikneš na refresh (tu sú tie dve zelené šípky) ===> Hotovo
Pre kontrolu si v hlavnom menu AiS2 klikneš na Rozvrh (vpravo) a následne klikne na Zobraziť rozvrh pre (meno).
@strix každý predmet dáš potom už iba prihlásiť na rozvrh a vyberieš si potom už len čas, ale aj to nevieš, alebo sa ti niečo nezdá, tak na tutoriu ti to vysvetlia si myslím.. ak aj nebudú ochotní starší žiaci, tak prváci, ktorí si to už robili, ti isto poradia
no, už aj ja som domotaná! klikla som na Rozvrh, na Zobraziť rozvrh a nič, mám tam len meno...predmety som si zapísala, povyberala časy a aj miestnosti viem...hmmm
@6 ja mám učiteľstvo SJLEV a keď sa tam idem prihlásiť tak mi to tam všetko nabehne len tam je problem že v kolonke skupiny je pisane napr. AJSJL tak teraz nechápem tomu že prečo tam nie je skupina SJLEV alebo to tak má byť? ja som z toho fakt debo
@strix dobre ti to nabehuje, tie skratky, čo pišeš, že tam je iba AJSJ, tak ono je to začiatok (Ako začiatok abecedy je A, preto to tam je ako prve), inak su tam vypisane skratky všetkych učitelskych odborov.. ja idem tiež na učitelstvo AJ-HI
@12 V tom prípade si nahlás ten dátum a následne sa opýtaj tútor alebo prednášajúceho na konkrétnej prednáške. Je možné, že kvôli nedostatku miesta vás takto pozliepajú.
(Vážne netuším ako presne to funguje u dvojodborov)
A s nervami opatrne, tie v tejto inštitúcií dostanú ešte zabrať.
@strix tak to potom neviem už, ale viem, že ked som to pozerala ja, tak tam boli len prve tie skratky, a ono to potom tak "do nenávratna" pokračovalo.. Inak ved ked ti pojde na to kliknuť, tak teoreticky by to malo byť akože vhodné pre teba, nie? Tak si to môžeš dať
ja tiez bojujem s aisom tiez myslite ten nitriansky ais,ci ?
ja tiez netussim,ci mam ten rozvrh vobec dobre -aj to sa mi prekryvaju dva predmety ..
akoze ..
ludia,neviete co znamena,ked v tom studijnom plane,je v tej kolonke napisane,ze 1,2,3 Z -akoze ..si ten premet mozeme vybrat ?v ktorom roku ?ja som to tak pochopila ..
lenze -problem je v tom,ze tam pri jednom predmete mam napisane,ze len pre 3 a skratka mojho odboru,to znamena,akoze prvaci to tam nemaju si dat ,alebo ako ? som blba z toho
a co sa vlastne na takom tutoriu hovori ?preco by sme si mali ich dat prec vsetko ?ved vsak potom si to mozeme hocikedy zmazat az do oktobra,nie ??
@natuska6262 preboha, ked to už maš, tak to nemaž! ja som len pisala, čo nam hovorili na zapise, kopa prvakov už maju rozvrhy porobene a pochybujem, že si to bude niekto kvoli tutoriu mazať
a ano, myslim, že všetci tu mysleli nitriansky ais aj mne sa prekrývaju dve rpednášky, každá z nich má len jeden termín, čo som sa pýtala, tak budem mocť chodiť len na jednu, musím si vybrať pre mna tu doležitejšiu, a na druhej sa dohodnuť s prednašajucim, že nemožem tam chodiť, zohnať si poznamky a potom urobiť skušku z toho..
a ano, z povinne volitelnych si vyberaš v hociktorom ročniku si to myslim možeš dať, len potom na konci z toho musiš mať určity počet kreditov
povinne si davaš všetky na zimny semester a z povinne volitelnych kolko chceš.. ale myslim si, že o tych povinne volitelnych nam budu hlavne hovoriť na tom tutoriu, ake by sme si mali dať a kedy, ktore su dobre a tak..
dievčence aj ja myslím nitriansky ais a tiež som sa už "dopracovala" k tomu rozvrhu, zatial si to píšem len na papier a tiež sa mi tu prekrývajú asi dve prednášky či čo to je ja už neviem ako ďalej...a čo vlastne s tým a hlavne nechápem tym čudnym skratkam čo sú tam...
no pockajte ..ale zase -my tie predmety mame v povinnych ..to je pri povinnych napisane (1,2,3 ) nie pri povinne volitelnych ..
aha,cize to sa robí takto ????takymto stylom ?ze si vybrat ?a ak nahodou su to cvika,tak co?tam clvoek musi byt ,nie ?
som uz asi blba,alebo co,ale preco neozu dat normalny system a nie taketo nieco ..
ja to uz mam hotove ..
hlavne si sledujte casy ...to je cele ..
a normalne si to povyberajte cas,aky chcete pre dany predmet ...je to lahke spravit ten rozvrh celkom ..len problem je potom to dopasovat,aby to naozaj fungovalo ...
@natuska6262 aj ja už mám konečne, len som práve zistila že sa mi prekrýva jedna prednáška s jedným seminárom a nedá sa mi tam prihlásiť, nie z dôvodu obsadenosti ale ma tam nechce pridať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pre kontrolu si v hlavnom menu AiS2 klikneš na Rozvrh (vpravo) a následne klikne na Zobraziť rozvrh pre (meno).
strix, ešteže si to pripomenula
(Vážne netuším ako presne to funguje u dvojodborov)
A s nervami opatrne, tie v tejto inštitúcií dostanú ešte zabrať.
ja tiez netussim,ci mam ten rozvrh vobec dobre -aj to sa mi prekryvaju dva predmety ..
akoze ..
ludia,neviete co znamena,ked v tom studijnom plane,je v tej kolonke napisane,ze 1,2,3 Z -akoze ..si ten premet mozeme vybrat ?v ktorom roku ?ja som to tak pochopila ..
lenze -problem je v tom,ze tam pri jednom predmete mam napisane,ze len pre 3 a skratka mojho odboru,to znamena,akoze prvaci to tam nemaju si dat ,alebo ako ? som blba z toho
a co sa vlastne na takom tutoriu hovori ?preco by sme si mali ich dat prec vsetko ?ved vsak potom si to mozeme hocikedy zmazat az do oktobra,nie ??
a ano, myslim, že všetci tu mysleli nitriansky ais aj mne sa prekrývaju dve rpednášky, každá z nich má len jeden termín, čo som sa pýtala, tak budem mocť chodiť len na jednu, musím si vybrať pre mna tu doležitejšiu, a na druhej sa dohodnuť s prednašajucim, že nemožem tam chodiť, zohnať si poznamky a potom urobiť skušku z toho..
a ano, z povinne volitelnych si vyberaš v hociktorom ročniku si to myslim možeš dať, len potom na konci z toho musiš mať určity počet kreditov
povinne si davaš všetky na zimny semester a z povinne volitelnych kolko chceš.. ale myslim si, že o tych povinne volitelnych nam budu hlavne hovoriť na tom tutoriu, ake by sme si mali dať a kedy, ktore su dobre a tak..
aha,cize to sa robí takto ????takymto stylom ?ze si vybrat ?a ak nahodou su to cvika,tak co?tam clvoek musi byt ,nie ?
som uz asi blba,alebo co,ale preco neozu dat normalny system a nie taketo nieco ..
ja to uz mam hotove ..
hlavne si sledujte casy ...to je cele ..
a normalne si to povyberajte cas,aky chcete pre dany predmet ...je to lahke spravit ten rozvrh celkom ..len problem je potom to dopasovat,aby to naozaj fungovalo ...