Aj keď som ju nepoznala...je mi to strašne ľúto =(
V nedeľu sa v PO stala tragédia! jedno dievča si zobralo život kvôli láske... ja som to dievča nepoznala osobne, iba z videnia.. ale je mi to neskutočne ľúto!!! včera som bola na tom mieste kde sa to všetko stalo... mala som pocit, že tam je. celý P
dnes umrelo na svete minimalne tisice ludi a neikto tu nezaklada fora. A urcite nie o niekoho smrti. Nikdy to nepochopim ako moze niekto zalozit forum o tom, ze niekto umrel, niekto koho poznal. Popravde koho to trapi? Ano je to hrozne, smutne, ale bohuzial.
Tento druh attention-whore-izmu proste dokáže byť otravný, a mne osobne by skôr vadilo, že smrť niekoho mne blízkeho prepiera na fóre nejaké dieťa, čo daného človeka ani nepoznalo.
@2 No bohuzial, ale aj v Sudane, Libanone ci Iraku umiera (nie len) v poslednom case vela ludi a kto to riesi? A to umieraju omnoho zbytocnejsie... A hlupo. A nemozu za to!! A ti by vedeli rozpravat, pre co sa vobec oplati zomriet. Neviem sice presne, kvoli akej laske, ale pochybujem, ze jej pozomierala cela rodina, ktoru milovala a tak to riesila takto. POKIAL to spravila kvoli nejakemu chalanovi atp, tak to je poriadne hlupe rozhodnutie!
Nechcem byt sprosta, ale ona si to urobila sama, ak bola cca v tvojom veku, tak to je samotna detska hlupost, zabit sa kvoli "silnej laske"... (aj v 18tich by bola hlupost zabit sa kvoli laske)... kludne o niekolko dni-týždnov-mesiacov by ju to preslo, zalubila by sa do niekoho ineho a žila by si dalej, ale bolo to jej rozhodnutie
Ako vidím, pre niektorých tu bolo ľahké odsúdiť ju za hlúposť, a súčasne skonštatovať jej nízky vek. Prečo človeku automaticky pri tomto napadne odsúdenie? Veď práve kvôli tomu nízkemu veku jej mal niekto pomôcť. Ale tu sa naozaj ľahko odsudzuje, keď ju nikto nepoznal. A nechcem nikomu vnucovať svoj názor, ale tí, ktorí jej mohli pomôcť, a nespravili to, sú podľa mňa tí, ktorí sú odsúdeniahodní.
Druhá vec - taktiež zaujímavý stádový efekt po príspevku @1
nepoznala som ju síce osobne ale bola mi povedomá...@bamby čo konkrétne sa vlastne stalo?? kde sa to stalo?? je fakt smutné,čo sa v po posledný čas deje...
toto fórum mi nepríde odveci, je to normálne fórum (narozdiel od kopy odpadu, ktorý sa tu denne čo sa týka tém vo fóre vyprodukuje), neviem čo je nenormálne na tom, že sa 12-ročné dievča opýta, či niekto poznal babu, čo sa zabila a možno sa chce podeliť o pocity, alebo ja neviem...
ale ako povedal @nicmanenapada , stačí že sa tu objaví jeden idiotský príspevok a už to ide
@klaudiqaaa neviem...sprostostou by som to ale nenazyval samovrazdu spachalo plno inteligentnych ludi...hold len ak maju pocit, ze nemaju preco zit a po dlhsiu dobu...tak to tak obcas skonci no...ale sprosta v tom zmysle, ze vzdysa da nieco pekne v zivote najst...tak to urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak chces tak sprav diskusiu o kriminalite v presove, o tom ako ju rieesit, alebo diskusiu o tom, ze preco ludia pachaju samovrazdu
Včera aj dnes zomreli tisíce ľudí a nikto nezakladal fóra.. Áno, je to smutné, ale...
A?
Na svete hladuje vyse 840 milionov ludi a vo svete na nasledky hladu zomrie
11 000 deti denne. (OSN)
Zapal pluc kazdorocne usmrti 1,8 miliona deti vo veku do pat rokov. (UNICEF)
. . .
25 000 deti zomrie denne na nasledky chudoby. (UNICEF)
. . .
a to je nic oproti celym statistikam.
Samozrejme, že je to smutné, a že z toho nik neskáče po plafón.
Ale súhlasím s @drejka
Tento druh attention-whore-izmu proste dokáže byť otravný, a mne osobne by skôr vadilo, že smrť niekoho mne blízkeho prepiera na fóre nejaké dieťa, čo daného človeka ani nepoznalo.
Ti co mozu menit zivoty na to seru,
A ti co chcu menit zivoty na to zas nemaju prostriedky.....
A co, ze v Presove niekto umiera, na celom svete ako som pisal niekto umiera kazdu minutu, ale to kolko deti sa narodilo v Presove to uz nesledujes?
Tak, bola som teraz mega hnusna
Ako vidím, pre niektorých tu bolo ľahké odsúdiť ju za hlúposť, a súčasne skonštatovať jej nízky vek. Prečo človeku automaticky pri tomto napadne odsúdenie? Veď práve kvôli tomu nízkemu veku jej mal niekto pomôcť. Ale tu sa naozaj ľahko odsudzuje, keď ju nikto nepoznal. A nechcem nikomu vnucovať svoj názor, ale tí, ktorí jej mohli pomôcť, a nespravili to, sú podľa mňa tí, ktorí sú odsúdeniahodní.
Druhá vec - taktiež zaujímavý stádový efekt po príspevku @1
myslis že to boli kvôli Adovi..?
nie nebolo..
zase dalsie reči a fámy..
ANI HO NEPOZNALA.
Mala ine problemy.. a aj tak, najlepšie to vedela ona sama.
+ neznášam ked niekto robí to čo ty.. ani nepozná.. a... do riti..=/
na svete ludia umierajú, zabíjajú druhých, zabíjajú seba..každý jeden den..
"silní ostávajú, slabí odchádzajú"
ale ako povedal @nicmanenapada , stačí že sa tu objaví jeden idiotský príspevok a už to ide
To ste všetci ostatní tak cynickí a zahľadení do seba? smutné...