Hm zakomplexovana? Inak si to vysvetlit neviem. Ako som to uz kdesi povedal, darmo bude baba super partia pre nejakeho chalana, ked je skareda, ze sa na nu neda pozret, lebo si spomenie na vsetky horory co videl. V takom pripade ju ani nespozna. A ked je zas modelka, tak ju posle za chvilu dpc, lebo pocuvat, vecne problemy o tom ze minula lak na nechty, tiez nevydrzi. Takze baba musi byt taka vyvazenejsia kombinacia.
A este som zabudol. Co to riesis? Nikdy nebudes ideal pre kazdeho chalana co uvidis. Niekomu sa pacis, niekomu nie a niekomu si u prdele. Zmier sa s tym.
NEMUSIS byt ja modelka, ale ak si jebnuta natolko, ze zalozis diskusiu 3 krat a navyse chces byt EMO, tak sa im ani necudujem. Urcite ta neposudzuju len podla vzhladu!
nevsimaj si ich ... nevedia co su prave hodnoty ... radsej v sebe pestuj to dobre a snaz sa zmensit chyby .... tak budes vnutrom prevysovat svoju krasu
Ziadne dievca na svete sa nedokaze pacit vsetkym...aj keby neviem ako uzasne vyzerala. A stale bude mat niekto blbe poznamky. S tym sa zmier a kasli na to. Dolezite je, aby si sa ty citila dobre a aby si sa pacila sama sebe. Nesmies byt taka strasne zakomplexovana, lebo clovek sa na teba len pozrie a hned vidi, ze nemas ani stipku sebavedomia.
Ak so sebou niesi spokojna, tak sa chod ostrihat, nakup si nejake nove obelecenie, chod von s kamosmi a presvec samu seba, ze si hviezda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja nie som taký, ak ťa to poteší.
jebte na to...
» birdz.sk/forum/forum.php...
citajte a smejte sa
Ak so sebou niesi spokojna, tak sa chod ostrihat, nakup si nejake nove obelecenie, chod von s kamosmi a presvec samu seba, ze si hviezda
Ale nie zas tak, aby si bola namyslena
ked sa im nepacis nech sa na teba nekukaju