tak určite bol iný ako v minulosti..bolo to v pohode...ale zase ten pocit, že toto je náš posledný rok a že nás čaká monitor atď...taká zvláštna predstava...
bol iný!!!!!!! just som si zobrala čipsy do školy že šak sa tie trúby budú zase hádať o miesta na sedenie, nie a oni sa nehádali!!!!!!! som tam ani chodiť nemusela..namiesto toho som musela počúvať hymnu a školský poriadok
ach všetci sa hádali o tom, kto bude kde sedieť, všetci sú nespokojní a ja som ževraj navine a rozbíjam kolektív hahah...ja..tá ktorej je najviac fuk kde bude sedieť barz aj na okne, idem do prvej lavice a hotovo v štvrtom ročníku...dospelí ľuda a správajú sa jak deti. no musela som to napisať ale naštastie to neriešim...no tak trochu možno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@tomas hod sem tu ciernu listu na birdz hore a zalozte serioznu diskusiu o skole ked uz nemate fakt ine nic na praci.
Proste - mám piči
ale aj to sa u nas casto stava..
(som na dovolenke pri mori )