Ide ma z toho porazit... uz nech prestane, vsetko je na prd... bus meska, chodit sa neda ani po chodniku lebo to nikto neodhrnie az poobede ked sa im chce... hruza
no to je hroza uz mi to leze nan erv..akurat vstci stastny ze zas vlek kosutka ide v plnom prude....by so msla lyzovat ved to mam polkilaku od domu..boha a co z toho ked mam chripku
metelica!!!!vysla som rano z domu a zaborila som sa!! katastrofa!!!15minut mi trvala cesta, ktorou inak prebehnem za 2!! ja mam rada sneh, ale v zime, nie skoro na konci februara alebo na horach! teraz som sice doma, takze je pekne sa na to pozerat, ale uz toho mam dost
Akurát vidím z okna suseda že ide odhŕňať a rozmýšľam nad tým, prečo? Pri aktuálnej hustote sneženia to dnes bude môsť ísť odhrnúť ešte niekoľkokrát a zase mu to zasype...
juj aj mne to už leze hore krkom mám rada ked je pekne bielo ale čoho je moc tak toho je moc ráno odhŕňať príjazdovú cestu, mokré nohavice a šmýka sa!!!!!!!! juj
sneziii a fakt na to uz nemam nervy...sneh mi pada za krk, je tam kosa, mokre nohavice mam ked dojdem domov...a este ked fuka...no diik...uz chcem letooo..
hej...furt..je mi z toho zle..ja uz chcem jar..teplo..takych 16 stupnou ...slnko...pupavu....a namiesto toho sa kazde rano brodim cez ihrisko pokolena v snehu..premokaju mi topanky....a ten sneh nehcce furt prestat.....v skutocnosti milujem sneh..ale co je vela to je vela...asi ho zacnem ignorovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A serie ma to, kvôli tomuto ...... počasiu som už nebola zo psíkom na dlhšej prechádzke vyše dvoch týždňov.
Neviete kedy sa ma konecne oteplit ???