Aj vám dokážu slová v pesničke úplne pokaziť chuť ju počúvať?
Ak ste nerozumeli nadpisu,vysvetlím: Ja nepočúvam slovenské pesničky,ani české,lebo podľa mňa väčšina je neslušná či trápna. Keď už počúvam nejakú hudbu,najčastejšie sa v nej spieva anglicky,francúzsky,alebo akokoľvek ako poriadne nerozumiem.Totiž keď nev
myslím, že takto nejako by sa dalo vysvetliť, prečo, i keď mám fakt rada slovenčinu, nemám rada slovenské texty. Až na to, že mi kazia dojem tým, že sa na nich smejem a potom to už nemôžem brať vážne
anglickým pesničkám rozumiem aj bez zisťovania textu ale kedisi sa mi stalo že zopár pesničiek sa mi prestalo páčiť ked som zistila o čom v skutočnosti sú
tak veru, v anglictine castokrat znie pesnicka uplne super a je velkym hitom, no ked si predstavim ze pesnicka s takym istym textom by bola naspievana v slovencine tak sa mi nechce verit ze by to niekto bol schopny pocuvat mnohokrat fakt stupidity
tak ako @8 - slová sú pre mňa dôležité a keď nerozumiem, tak samotná melódia mi nestačí ..Zatial som sa nestretol s pesničkou, ktorú by som nepočúval kvôli tomu, že sa mi zdá trápna.
ja s textami zahraničnými nemám problém, lebo počúvam aj také piesne, ktorých texty sa mi až tak nepáčia, alebo sú úplne mimo mňa... a čo sa týka slovenských, tak s tými tiež nemám problém ale tie som už dlho nepočul sa priznám
stalo sa už že sa mi hudba páčila ale text bol tak trápny že som ju nemohla počúvať, ináč text si všímam vždy pretože si vždy pospevujem keď niečo počúvam a páči sa mi to.
áno, preklad mi dokáže veľmi znepáčiť celý song... a preto si preklady radšej nečítam, tak trochu po anglicky rozumiem, čiže niektoré záchytné slová chápem, a vytvorím si vlastný obsah songu
Musi mat dobry text, ak nie tak si stiahnem iba instrumental, ktory ale aj tak nebudem pocuvat lebo koho by bavilo pocuvat praqzdnu pesnicku...takze v konecnom dosledku take pesnicky u mna nemaju zivotnost
text je podla mna najpodstatnejsia cast kedze hudba je o tom nieco vyjadrit a ludom ma nieco povedat..bohuzial hudba v dnesnej dobe nestoji za nic,teda urcite nema take hodnoty ako pred par rokmi,hudba sa robi hlavne pre prachy,proste BIZNIS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
niekedy hej... ale väčšinou sa to čo sa z nej dozviem očarí
u jedného je mrkvou, u druhého samopalom.