@strangie este raz a naposledy, co ti brani tie fotky si proste neozriet ? milujem takýchto ľudí čo nemajú čo iné na práci len kukat furt na fotky iných a ešte sa sťažovať že ich majú veľa
áno, priznávam, vadí mi to, vzhľadom na to, že viem, aké to je, keď vezmem foťák, pol hodinu sa s tým vonku načahujem, kľačím v tráve, vymieňam objektívy, nafotím tak sto fotiek, doma vyselektujem, potom to ešte neviem koľko upravujem, vyvažujem, orezávam a čo ja viem čo, nakoniec to celá šťastná pridám na net a do pätnástich minút ma z nových fotiek vytlačí niekto, kto si musel z netu stiahnuť naraz dvadsať fotiek toho istého. nebudem to nikomu zakazovať, aj keď mi niekedy uniká podstata, ale chcela by som nejaký limit. však aj na blogy a diskusie nejaký je.
kebyze je to s mierou tak v pohode, ale 165789155 fotiek za sebou?!?!? a vlastne aky to ma zmysel ked si ich tolko nacapu do albumov? kebyze si chcem pozriet viac takych fotiek idem na google.
Už s nadpisu som vedela, že narážaš i na mňa (kvôli fotografiám detí). Myslím si, že priečinok foto je tu práve na to a práve na to má každí na svojej webke priečinok albumy. Skôr by Ti mali prekážať také fotografie, kde si jedno dievča pridá naraz 20 svojich fotiek - kto je na ňu zvedavý?!
@trubka91 povieš, že kto má byť na ich fotky zvedavý, ale na svoje povieš, že na to tu ten fotoalbum je (a teda asi na ne zvedaví byť máme), nechceš si vybrať, na ktorej strane stojíš?
podľa mňa to zle vyriešil birdz....mohlo by to byť tak že sa môžme sami rozhodnúť či chceme fotku zverejniť tak aby sa dala vidieť hneď na nástenke fotoalbumov alebo len tak že si tie fotky môže niekto kuknúť až keď si bude prezerať fotoalbumy v profile
@vast tak alebo tak že ak by naraz pridal viac fotiek tak by ich zobrazilo len jednu tam vo fotkách a potom keby na nu niekto klikol tak by sa zobrazili aj ostatné...alebo proste niečo také vymyslieť
@anzu Ja si nepotrebujem vyberať, na ktorej strane som. Ale podľa mňa je trápne, keď si sem nejaké dievča pridá 20 fotiek, na ktorých sa tvári takmer rovnako, je na nich polonahá a očakáva pozitívne ohlasy na jej "krásu"... Ja sem pridávam fotografie detí spolu s pripísanými citátmi a zatiaľ mi k nim nikto nedal komentár, že by mu to prekážalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
milujem takéto komentáre, veď proste keď človek otvorí stránku s fotkami a vidí tam tritisíc rovnakých fotiek, asi mu to vadí >.>
a aj by som ti niečo povedala ešte, ale asi to je nad rámec tvojho strašne univerzálneho pohľadu
a budem just pridávať! nikde to predsa nie je zakázané, tak keď sa ti nepáči, nemusíš sem chodiť
ale ako píše @turgon všetko s mierou a bude to OK......filip 8)
kebyze je to s mierou tak v pohode, ale 165789155 fotiek za sebou?!?!? a vlastne aky to ma zmysel ked si ich tolko nacapu do albumov? kebyze si chcem pozriet viac takych fotiek idem na google.
@turgon a @anniedecadence
a este ze: "tak keď sa ti nepáči, nemusíš sem chodiť" lol