@flussica jednoducho viem lebo take picoviny co napadnu mne su nerealne ... .(kto iny by pozval ucitelku na cigaretu?) ale dufam ze s toho raz vyrastiem lebo ... .
@trafenana6 Nevyvysujes na nahodou trosku ? Ved predsa nevidis inym do hlavy. Aj, ked si z toho nestastna, ale aj, keby si z toho stastna bola, nie je myslim vhodne sa stavat do pozicie "jedinecnosti", hoci aj v blbostiach. Kreativite mnohych ludi sa hranice skutocne nekladu, ale vzdy ta "fantazia" vychadza z urciteho spolocneho zakladu, cize je vlastne celkom mozne, ze 100 ludom nezavisle od seba napadne ta ista sprostost.
Mimochodom, u nas sa ucitelky na cigaretu pozyvaju pravidelne.
@flussica nevyvysujem pretoze podla mna ludi napadne vela volovin ale nie tie co mna lebo mna napadnu ine ako ich vies?podla mna inych napadnu lepsie voloviny ktore im niekedy normalne zavidim co by som asi ani nemala a neviem ci je to normalne pretoze ... .a ja dufam ze nikoho nenapadnu tie iste voloviny co mne aj ked sa stane niekedy ze s kamoskov sa naseba pozreme a myslime na to iste aj ked to nieje dobre ale jednoducho nam zajebe a musime to spravit hah
@flussica ale vies ze som rada ze je na svete strasne vela blaznov?lebo by som sa nemala s kym rozpravat a normalny ludia mi nerozumeju lebo ty su neni trafeny asi ich naklazim
Mne "občas" prepína tak že mám totálne záchvaty smiechu ale na takých normálnych veciach tento svoj čudný stav nechápem...pred 3d. som ho dostala až ma potom z toho smiechu hlava bolela :/
@scandalous to sa stava aj mne..napriklad predvcerom ma mama poslala kupit 5 hlav kapusty jak takyy sedláák a smotanu a ona mi to vysvetlovala a ja som mala neskutocny zachvat smiechu...aj ked viem ze tu to vtipne neni ..to treba byt v tej situacii
@limetkajaja aj to je dobré alebo ja ked som bola s kamoškou vonku boli sme v jednom baráku a ona si dávala vlasy do copu a mne to pripadalo strašne smiešne...
Keď sa spolužiak pri knižnom diele Ovocie hnevu, či ako sa to hnevá - keď sme hovorili o tom ako Rose kojením zachránila bezdomovca pred smrťou - začal tázať, či použila odsávačku, alebo ho kojila pomocou výtlaku, tak som zomierala a nemohla som dýchať, hoci väčšina ľudí v triede to vzala úplne normálne - akože okej si divný a tým to končilo. Ja som sa snažila v nádychoch vypýtať od učiteľky von z triedy, ale nepodarilo sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Mimochodom, u nas sa ucitelky na cigaretu pozyvaju pravidelne.
nie nie nie nie
@h8u Co, aj u Vas - muflonov casto pozyvate pedagogicky zbor na cigaretku ?
tuto slečna si myslí, že všetci ostatní sú nerdi čo celé dni rozmýšľajú len o tom či kúpia 10 rožkov alebo chleba..
dik za TS, nic proti tebe nemam
@etela idem ti aj ja napisat, ze ci mi podakujes za TSocku
pre boha
@h8u Jasne, ze treba!
No.. ale asi by som kupila rozky.