Do Liebe ist fur alle da mam opocuvane vsetko, ale ten album mi nejak nebere.
A neviem preco, ale radsej mam tie pesnicky, ktore neboli take hitove (Du hast, Feuer frei, Ohne dich, ...). Najoblubenejsie mam asi Amour, Sonne, Herzeleid. A teda aj Wollt ihr das bett in flamen sehen, no
rammstain nie ale rammstein ano ... a kedysi som ich počúvala len tak... potom zabudla...a potom soms a začala učiť nemčinu, tak nech si nemčinu napočúvam....a postupne sa z edukačného rammsteinu stala kapela kt. fakt mám rada...
a sehnsucht je ich top songa! a asche zu asche, du reichst so gut, heirate mich etc. etc. proste tie staršie mám najradšej... raz už duša industrialová... ale aj ostatné sú stále solídne
a najviac zbožňujem toto video !!
: : : rehoty furt a stále... a tie kvietka !
keď sa ti páči drsná nemčina tak si vypočuj toto!
ujo jebrut vtipny, aj videa a vyzerá ako sontaran!
mal som obdobie ked som na nich dost intenzivne frcal najradsej mam albumy reise reise a rosenrot,teraz ich uz moc nepocuvam ale na koncerte som bol a isiel by som zase
Rammstein je super, trochu ma serie tá hudba, s ktorou by sa mohli viac pohrať, ale inak spevák píše dobré poetické texty na rôzne tabuizované témy, má super hlas. Na živákoch nechybajú ohňostroje,úchylné scénky a celkovo hudba má tú správnu atmosféru, akú má mať.
A ak myslíš Rammstein...hm, nemecké pesničky vôbec nemusím a ich fašistické vystupovanie som si nejako neobľúbila, ale nejakých pár ako Ich will alebo Links sa dajú...možno je to preto, lebo sa mi to spája s mojim obľúbeným pub-om - čo je asi jediné miesto, kde si to vypočujem a nevadí mi to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A neviem preco, ale radsej mam tie pesnicky, ktore neboli take hitove (Du hast, Feuer frei, Ohne dich, ...). Najoblubenejsie mam asi Amour, Sonne, Herzeleid. A teda aj Wollt ihr das bett in flamen sehen, no
@4 ich posledý album je podľa mňa pecka
A na Tilla mám slabosť
a sehnsucht je ich top songa! a asche zu asche, du reichst so gut, heirate mich etc. etc. proste tie staršie mám najradšej... raz už duša industrialová... ale aj ostatné sú stále solídne
a najviac zbožňujem toto video !!
keď sa ti páči drsná nemčina tak si vypočuj toto!
ujo jebrut vtipny, aj videa a vyzerá ako sontaran!
aj toto popočúvam
Ich Will sa mi najviac páči
vcera hrali na novarocku, tak ma stve, ze som tam nebola
a môže byť.
Nie je to proste moje to pravé orechové..
A ak myslíš Rammstein...hm, nemecké pesničky vôbec nemusím a ich fašistické vystupovanie som si nejako neobľúbila, ale nejakých pár ako Ich will alebo Links sa dajú...možno je to preto, lebo sa mi to spája s mojim obľúbeným pub-om - čo je asi jediné miesto, kde si to vypočujem a nevadí mi to.