Neviem ako Vám ale mne už možno aj celý mesiac(ak nie aj viac) ide tu na birdz-i všetko spomalene.Stále tu všetko dlho načitava.A už mi to ide dosť na nervy....Ste na tom podobne?Čo to vlastne má toto všetko znamenať?
dlho som bola tolerantná, Birdz mal takéto problémy aj predtým... ale v poslednom čase je to už na porazenie.... stihnem upratať izbu, kým mi TS otvorí.... a upracem aj kúpeľňu, kým mi TS odošle
nie, mne ide uplne perfektne a rychlo, ak teda neratam tie veci, ze ked si niekedy kliknem na moje clanky, tak mi prvu stranu ukaze uplne ineho cloveka alebo ked kliknem na clanoky od oblubenych autorov, tak mi tam ukaze clanky od ludi, ktorych nemam v obblubenych...
ale inak s rychlostou na pocudovanie ziaden problem
a ešte mam problem s myškou....že kliknem len raz a ono mi všetko odošlo dvakrat, ale to už nie je chyba bidzu je strašne citliva, mala by som ju vymeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale inak s rychlostou na pocudovanie ziaden problem
----------
je strasne pomaly..
teda... nie nie, nemám problém žiaden, všetko fičí
Včera som pri otváraní TS-iek zaspávala.