@obliviate Tak ale poväčšine sú to riadne chujoviny: koho zaujíma že nafetovaná matka nechala svoje dieťa na streche svojho auta. A pritom Američania ani nevedia čo je Slovensko.
na jednu stranu je to strasna blbost ale na druhu stranu fakt nikoho nezaujima matka a jej decko na streche auta..ale to by potom museli tie nase televizne noviny zrusit cele lebo su cele dementne ci uz hlasia veci z USA alebo zo Slovenska
Hlavne sa tým dobre vymývajú mozgy a "senzačnosťou" ešte aj zabezpečuje sledovanosť reklamy (jednak dobrého príjmu/zisku a jednak ďalšieho vymývania).
@obliviate v mainstreamovej komerčnej telke uvidíš len tie najdôležitejšie udalosti, ktoré sú schválené, že môžeš vidieť. Popri tom už len Farmy, Hotely, Paneláky, Ordinácie, Modré z neba, Smotánky, Črepiny a Reflexy.
Koľko Slovákov vie napríklad aspoň nejaké detaily o islandskej revolúcii? Mediálne embargo v celej Európe (neviem, či aj vo svete, asi hej).
@thevanderdark ze americanie nevedia kde (v tych horsich pripadoch uznavam ze aj CO, ale vacsinou sa to zuzuje fakt len na to KDE) je slovensko, tak zas nad tym by som sa zas az tak nepozastavovala....priemerny europan tiez nedokaze vymenovat a presne lokalizovat vsetky staty USA, aj ked jasne neda sa to uplne porovnavat a tym zas nechcem povedat zeby boli americania nejak extra mudri
ale celkovo mi pride tato anketa odveci, pretoze nie je to amerika, co kazi charakter nasich komercnych sprav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@obliviate v mainstreamovej komerčnej telke uvidíš len tie najdôležitejšie udalosti, ktoré sú schválené, že môžeš vidieť. Popri tom už len Farmy, Hotely, Paneláky, Ordinácie, Modré z neba, Smotánky, Črepiny a Reflexy.
Koľko Slovákov vie napríklad aspoň nejaké detaily o islandskej revolúcii? Mediálne embargo v celej Európe (neviem, či aj vo svete, asi hej).
aby si neumrel na príval informácií, keď niekto praskne tú tvoju izolačnú bublinku
ale jasné, na tomto portáli máme úplne iných týpkov na dementné názory.
neviem môj detektor irónie tam žiadnu nezaznamenal
ale celkovo mi pride tato anketa odveci, pretoze nie je to amerika, co kazi charakter nasich komercnych sprav