toto je taka krasna ukazka ludskej ovpylnitelnosti....kolko ludi ho volilo len kvoli tomu pricom do bolo od zaciatku pomerne dost nerealne na skutocne presadenie. hadam ste tomu neverili?
Čo? Voliť niekoho len kvôli nepodstatnej dekriminalizácii môžu len debili a ľudia s ešte vyšším stupňom mentálnej retardácie. Zopakujem tu môj starší príspevok:
Síce voliť nemôžem, ale s SaS som kvôli bodom ekonomiky sympatizoval ešte dávno predtým ako boli spomínané tieto 2 body (k dekriminalizácii sa staviam neutrálne a k registrovaným partnerstvám homosexuálov negatívne).
A tie 2 body vôbec nie sú hlavným bodom ich programu (pozrite si stránku s ich programom)
Ja som ho volil aj kvôli závanu liberalizmu, ako napríklad chuť dekriminalizovať marihuanu, ale akosi úplne rozumiem, prečo sa k tomu vláda teraz neodhodlala ...
nevolila som ho... Ale bolo jasné, že marihuana neprejde, nechápem čo ľudia čakali, že jeho prioritou bude marihuana??? Bože... Nie vôbec ma to nehnevá, je mi to v podstate jedno...
"...prečo SME ho volili"? Kto je sme? Divím sa ľuďom, ktorí si mysleli, že Sulík len tak povie "No, tak zlegalizujme teda tú marihuanu" a zrazu s tým zvyšné tri strany budú súhlasiť, takisto sa divím ľuďom, ktorí si myslia, že marihuana je prioritou Slovenska alebo Sulíka, ale naviac nechápem, ako môže niekto voliť stranu kvôli jednej takto prízemnej veci, akože "Budem ich voliť, aby som mohol legálne húliť a viac ma nezaujíma"
@Crazyelz ty 17 ročná si ho volila kvôli marihuane?
@luthien@torpedo08@weeninka to si vážne myslíte že najväčší problém slovenska je marihuana alebo ste ho nevolili len máte potrebu znižovať inteligenciu pravicových voličov?
To si len myslis. Ja som realista vedel som, ze to neprejde (lebo to by nepodporil ani fico a ani dsku, tym padom bolo od zaciatku jasne, ze SaS to nema s pomocou koho splnit davno pred volbami)
Ale podstatne je, ze (snad ,dufajme , modlime sa ) pride konecne na reformy tam, kde nas najviac bota tlaci. A to je mizerna skorumpovana justicia, zaostale zdravotnicke zariadenia a lacnejsia realizacia dopravneho pokroku Slovenska.
@25 nemyslim si ze je to mega problem ta trava....ale z tych veci co mali v programoch setky tie strany tak ma to dost zaujalo...ze sa na to niekto,i ked len na ppaieri vobec odhodlal....a koho v tej situacii,tak ineho sa dalo este volit?poboznych kdh-kov?nemozny Smer?alebo presocialovanu tetusu Radicovu?Madarov?atd....?
No aj keby mu tá dekriminalizácia prejde, tak by som sa na vašom mieste moc netešil...
Ide len o dekriminalizáciu, nie legalizáciu.
"# Držbu marihuany v množstve nepresahujúcom 5 gramov sušiny prekvalifikovať z trestného činu na priestupok, ktorého následkom už nie je záznam v registri trestov.
# Riešiť priestupky za držbu marihuany jej zhabaním a dohovorom na mieste, ak ide o množstvo menšie ako 2 gramy sušiny. Držbu v množstve 2 až 5 gramov riešiť jej zhabaním a vo forme alternatívnych trestov so systematickým využitím komplexných odborných preventívnych programov."
aky su ludia sprosty, dekriminalizacia marihuany nebola ich najvacsia priorita, a nikde nie je napisane ze nemozu dat taky zakon do parlamentu, to ci prejde to je ina vec, a isto za to nebude hlasovat SDKU, KDH a ani most, a kazdemu aspon kusok inteligtnemu cloveku mohol napadnut ze ak by uz aj taky zakon v parlamente presiel prezident by ho isto nepodpisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Síce voliť nemôžem, ale s SaS som kvôli bodom ekonomiky sympatizoval ešte dávno predtým ako boli spomínané tieto 2 body (k dekriminalizácii sa staviam neutrálne a k registrovaným partnerstvám homosexuálov negatívne).
A tie 2 body vôbec nie sú hlavným bodom ich programu (pozrite si stránku s ich programom)
Suľo v podstate získal hlasy zadarmo, dobrý marketér Ak mu to takto pôjde aj s ekonomikou, tak to bude super
@luthien @torpedo08 @weeninka to si vážne myslíte že najväčší problém slovenska je marihuana alebo ste ho nevolili len máte potrebu znižovať inteligenciu pravicových voličov?
Ale podstatne je, ze (snad ,dufajme , modlime sa ) pride konecne na reformy tam, kde nas najviac bota tlaci. A to je mizerna skorumpovana justicia, zaostale zdravotnicke zariadenia a lacnejsia realizacia dopravneho pokroku Slovenska.
Preto som voli SaS ja.
Ide len o dekriminalizáciu, nie legalizáciu.
"# Držbu marihuany v množstve nepresahujúcom 5 gramov sušiny prekvalifikovať z trestného činu na priestupok, ktorého následkom už nie je záznam v registri trestov.
# Riešiť priestupky za držbu marihuany jej zhabaním a dohovorom na mieste, ak ide o množstvo menšie ako 2 gramy sušiny. Držbu v množstve 2 až 5 gramov riešiť jej zhabaním a vo forme alternatívnych trestov so systematickým využitím komplexných odborných preventívnych programov."
Viete čo je to alternatívny trest ?