ja som bol zvyknutý, že keď som si chcel pozrieť napríklad mapy alebo prekladač, tak som si jednoducho na hornej "lište" preklikol... súčasná zmena sa mi zdá nepraktická
@alinecko jaj tak, ale však to maš vpravo v tych ,,produktoch" (mriežka), síce neviem ešte povedať ako sa bude ,,v tom" pracovať ale tak snád to nebude také zle, však urob si založky na jednotlivé produkty a je po probleme 8)
strašné pičoviny ten google vymýšla...chápem, že to chcú urobiť na spôsob Androidu a tak to zjednotiť, no v starej verzii jeden klik (napr. na prekladač) musím teraz vykonať tromi...
Zbytočná zmena a zmena k horšiemu. Asi chcú, aby ľudia prešli na konkurenciu A ja sa teraz rozhodujem medzi Bingom a Yahoom..
hm, to som fakt jediný čo je zvyknutý na adresy?
map... a zvyšok (s.google.com) mi doplní prehliadač
doc (s.google.com), po novom dri(ve.google.com)
ma(il.google.com)
ima(ges.google.com)
trans(late.google.com)
translator mám ako plugin v opere. nemusím sa preklikávať nikam. kliknem hore na lištu a som tam.
google mail nepoužívam,
obrázky hľadam tak, že zadam čo chcem do google lišty alebo hore do lišty v tvare g "niečo" vo vyhľadavaní prepnem na images ...
akurat k mapam sa treba preklikavat, ale to radsej zadam do google ako poziadavku a hned prvy odkaz jev acsinou google maps resp. zadam ciel cesty do google lišty a najde mi to rovno v maps
horsie sa mi vyhladavaju obrazky, musim ist mysou prilis daleko ( )
ale realne - nachapem, naco ludia potrebuju "optimalizovat" veci, ktore su dobre tak, ako su - este ked ani nepridaju ziadnu novu funkciu, len sa proste pani dizajneri nudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aspoň ja to tak mám a tiež som si to spočiatku nevšimol aj keď som bol online počas zmeny a zrau som nevedel nájsť "obrázky" tak mi doplo
ja tam tú lištu mám..všetko po starom
tak aká zmena?
Zbytočná zmena a zmena k horšiemu. Asi chcú, aby ľudia prešli na konkurenciu A ja sa teraz rozhodujem medzi Bingom a Yahoom..
map... a zvyšok (s.google.com) mi doplní prehliadač
doc (s.google.com), po novom dri(ve.google.com)
ma(il.google.com)
ima(ges.google.com)
trans(late.google.com)
google mail nepoužívam,
obrázky hľadam tak, že zadam čo chcem do google lišty alebo hore do lišty v tvare g "niečo" vo vyhľadavaní prepnem na images ...
akurat k mapam sa treba preklikavat, ale to radsej zadam do google ako poziadavku a hned prvy odkaz jev acsinou google maps resp. zadam ciel cesty do google lišty a najde mi to rovno v maps
ale realne - nachapem, naco ludia potrebuju "optimalizovat" veci, ktore su dobre tak, ako su - este ked ani nepridaju ziadnu novu funkciu, len sa proste pani dizajneri nudia