Mám 2 kamarátky s ktorými som veľmi rada a stretávame sa len v lete ale mám taký pocit že ako náhle sa objaví niekto s opačným pohlavím tak som im ukradnutá !!!
niektorí hej, niektorí nie.... kamoška, ktorú považujem za najlepšiu, je so svojim chalanom niečo cez dva roky a nikdy som nepocitovala, že by ma "zanedbávala"
potom som si všimla, že sa mi počet priateľov akosi rozrástol a keď nemôže jeden, môže druhý. nemôžu sa venovať len kamarátom, musia sa aj sebe. každý občas chvíľu nemôže...
mam kamaratku, ktora ma strasne vytacala tym, že sa vsade pozvala alebo že ked som ju uz niekde pozvala (ako sadnut), tak si objednala kurevsky drahy drink ako keby som ja kradla... potom si nasla priatela a mesiac sa neozvala, kym ju neodkopol... ja už ju nikde volat teda nebudem
Je to o charaktere..... mam jedneho kamosa, ktory ma babu uz 4 roky, ale stale spolu travime rovnako vela casu .... s jeho dievcatom som dobry kamarat paci sa mi na nej, ze nema majetnicke sklony , netaha ho od kamaratov a ma si s kazdym co povedat.... klape im to a ja uz ich beriem ako celok
A mam aj kamarata, ktoreho si dievca kompletne omotalo okolo prsta...... on by aj chcel chodit obcas von, ale jeho baba ho proste nepusti .... skoda je na tom to, ze to bol jeden z najlepsich no co sa da robit.....
jedna moja kamoška.. keď má chlapa tak úplne jebe s prepáčením na partiu a je iba s ním ja jej to nevyčítam, som rada, že sa majú radi ALE... keď a rozídu, príde za nami s tým, prečo sakra s ňou nikam nechodíme už?! prečo sme ju nikam nevolali ?! akože sory ale...
Hej, stava sa mi to stale a potom ked sa nahodou stretneme, maju akusi zvlastnu potrebu o svojom novom objave hovorit ako o svojej najvacsej laske a cely cas , ktory sme spolu, predrbeme len jej monologom o nom.. neviem, ci len ja som divna a vsetko si nechavam pre seba.. :/
čo ja viem, žiarlila som vždy len na chlapov od ikíkov, ale tohto posledného plne schvaľujem, aby ste všetci vedeli
a neviem, neriešim to už nejako. veď aj ja lietam kade-tade a s tými najbližšími sa často nevidíme aj dva-tri týždne. ono je to skôr o tom, vedieť si naplno užiť tie dni, keď s kamoškami byť môžeš. nebudú s tebou chodiť večer na pivo donekonečna..
u mňa je to podobne. Naj kamarátka odišla na takmer celé leto k babke na prázdniny a mňa tu nechala. Samozrejme, kus sa na ňu aj hnevám... :/ a to sme si toľko sľubovali..že čo všetko budeme robiť a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale nie kvôli opačnému pohlaviu...
potom som si všimla, že sa mi počet priateľov akosi rozrástol a keď nemôže jeden, môže druhý. nemôžu sa venovať len kamarátom, musia sa aj sebe. každý občas chvíľu nemôže...
No nájdu sa ľudia, ktorí si myslia, že človek im bude vždy poruke aj keď oni naňho kašlú...
A mam aj kamarata, ktoreho si dievca kompletne omotalo okolo prsta...... on by aj chcel chodit obcas von, ale jeho baba ho proste nepusti .... skoda je na tom to, ze to bol jeden z najlepsich no co sa da robit.....
Je to individualne......
Kedysi som ráno odišla a večer prišla, ale teraz niekedy stihnem aj troch ľudí za deň (ak chcem).
nudím sa nemám čo robiť a pri tom vedia že som doma no aj tak nezavolajú von! wrrr
a neviem, neriešim to už nejako. veď aj ja lietam kade-tade a s tými najbližšími sa často nevidíme aj dva-tri týždne. ono je to skôr o tom, vedieť si naplno užiť tie dni, keď s kamoškami byť môžeš. nebudú s tebou chodiť večer na pivo donekonečna..
a hľa! koneic prázdnin...takže tak