@salora nie nebudem ja si fandim@eraser no len skoda ze to pocujem tak casto@stage ale mna to sere preto lebo vacsinou ked o hovori sedi za fb ja si mam robit jest sama kym ona bookuje a potom ma tam ani pusit nechce je to normalne
ja som zboznovala ked sme mali s bratom pratat a on povedal, že si nevie ustlat alebo cosi take tak:"ukaz mu ako sa to robi" ale ukazovat som mu to mala každy den
@knie ža tiež si myslím jak som pridala koment mama " ZASA SEDÍŠ za tým počítačom? nehovorila som ti niečo ráno, keď si si oberala tú debilnú farmu na facebooku?"
"to sa do tvojej izby už nedá ani dostať"? proste keď neplánujem že ku mne niekto príde som nenormány bordelár..
Po zemi mám porozhadzované oblečenie, kabelky, maľovátka, vankúše, plyšákov, krabice od topánok z posledných nákupov a také veci, ktoré potom tvoria dosť dobrú prekážkovú dráhu... aspoň mi matka toľko nelezie do izby...
podľa mňa to nie sú sprostosti... keď budeme mať deti my, budeme im hovoriť to isté a uvidíte aké budú otravné, rovnako ako sme teraz my.
som patologicky lenivá a samú ma serie to, že moja maminka je natoľko akčný a starostlivý človek, že pri mojom pomalom tempe si nestihnem upratať skôr než to za mňa urobí ona.
ale je pravda, že nikdy ma nebuzerovala, vedela sa so mnou o takýchto veciach porozprávať a rozumne mi dohovoriť.
No nwm,najprv mi zakazovala nosiť sidovku ale potom povolila.Už dlho som ju nemal na sebe ale po lete ju zas začnem nosiť.Inak sa mi furt stažuje že doma málo pomáham.
@tibor28 moznost nie nedavam naco ak sa to niekoho netyka nech nato neklika
a ludia ospravedlnujem sa to s tym pc uz nebolo miesto ale bezi to aj u nas doma :/
@mm47 tak to ma fakt zarazilo ..ale nie fakt je to znacka keciek,tenisiek ja nosim len taky typ topanok minule som si musela vyskusat botasky no fuj to sa nosit neda je to take divne vadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
(fakt!)
"bola si vonku so psom?"
"choď už spať" - ale vedia, že toto je už dávno zbytočná veta.
A nie, horeuvedené by som považovala za nečakaný prejav nehynúcej lásky.
"Stále sa len flákaš, kašleš na školu a potom sa sťažuješ, že máš hrozné známky a bla bla"
"Ty si večne nespokojná! Ty nihilistka! Ty negativistka! Ty pesimistka!"
(Ty realistka, mami)
@narazuvzdornaa ja pouzivam len take
dala si už psovi jesť?
skoč otcovi po cigarety
stále nosíš tie isté topánky a nohavice,prisámbohu keď si ich zajtra dáš roztrhám ti ich
pila si už niečo dneska? ako ti to ešte mám povedať že dodržiavaj ten pitný režim (myslené nič nealkoholické)
stále niekam chceš ísť, ja na to nemám peniaze
neučíš sa a potom na konci plačeš
a vedela by som pokračovať do rána
tie vojenské bagandže s ktorými ti otec behal po vojnovom poli, tie do školy nosiť nebudeš!
bola si so psom von? vymenila si mu vodu? umyla labky od blata?
padaj sa učiť, nech ťa na tom birdzi nevidím.
na ... ( deň) si nič neplánuj.
ZASA si chorá?
zablokujem ti počítač!!!
čo si jedla v škole?
ti uši a ústa odtrhnem ak ešte ten telefón raz v ruke uvidím!
kde máš birgádu?
ČO ZA debiliny to púštaš? ( myslený výkrik, keď sa v org...anizme stáčam po izbe počúvajúc swnasong for raven :/)
NIKAM NEJDEŠ!
do cudzieho mesta ťa na žiadne stretko nepustím.
NEHREŠ! ( to asi najčastejšie
Po zemi mám porozhadzované oblečenie, kabelky, maľovátka, vankúše, plyšákov, krabice od topánok z posledných nákupov a také veci, ktoré potom tvoria dosť dobrú prekážkovú dráhu... aspoň mi matka toľko nelezie do izby...
mna sa nastastie nikdy taketo poznamky netykali
-pokial byvas pod mojou strechou platia moje pravidla
-co bolo v skole?
-kedy prides domov? kde si bol? s kym si bol? co si robil?
-mas brigadu?
-nech ta boh ochranuje ak budes mat viac ospravedlnenych/neospravedlnenych hodin v skole nez tie o ktorych viem
-ja ta nikdy nevidim ucit!
-boze stis tu hudbu boli ma z nej hlava!
alebo si nasliny prst a chce mi tvar osuchat nim, lebo vraj tam daco mam nejaku spinu!
"Čo robíš za tým počítačom??? UŽ SI NAUČENÁ?? Áno? Tak čo ste sa učili dnes v škole???"
"Kým bývaš v MOJOM byte, platia tu MOJE pravidlá!!!"
"Chceš aby som ti zablokoval/a počítač?? Tak sa choď hrať so svojim bratom!!"
"OKAMŽITE stíš tú hudbu!!!!"
"Čo bolo v škole?"
"Kedy prídeš domov?"
"Kde/s kým si bola???"
podľa mňa to nie sú sprostosti... keď budeme mať deti my, budeme im hovoriť to isté a uvidíte aké budú otravné, rovnako ako sme teraz my.
som patologicky lenivá a samú ma serie to, že moja maminka je natoľko akčný a starostlivý človek, že pri mojom pomalom tempe si nestihnem upratať skôr než to za mňa urobí ona.
ale je pravda, že nikdy ma nebuzerovala, vedela sa so mnou o takýchto veciach porozprávať a rozumne mi dohovoriť.
nehovoria mi nic , obliekam sa ako chcem , jest mi robi brat alebo ja a v izbe mam uplne cisto
-zas nemas upratanu skrinu? to ta vobec nestve...
-prajem ti take deti ako si ! ved to sa ti vsetko vrati ...
-uz si bola zo psom?...
-ako dlho si bola vcera hore?povedala som ti ze do 11...
-pôjdes dnes na zahradu?..a kto ma podla teba to vsetko cistit...
-to ako nadavas..este raz to zacujem..
-pokial byvas pod mojou strechou budes pocuvat mna/platia moje pravidla
-Mária..(tak ked mi povie ,viem ze uz je poriadne zle)
-to chces upratovat cely den?...vypni pc a povysavaj
........................................
-"Je zamknuté?"
-"Áno"
A keď sa vzdialim, tak si to aj tak ide overiť.
zase tie tvoje serialy? uz mi lezu na nervy
zase mas oblecenie po stolicke?
Nenadavaj ako cigan
a este vela dalsich
dalej to radsej ani nepozeram
-daj to tichšie
-počuješ ma?
-uprac si to, bo ti po vyhodím
-už si poučená???
-choď sa učiť!
-zase si na počitači??
-načo som ti dovolila internet
-zase papuluješ? - pritom iba hovorím svoj názor ...
-nehojdaj sa na stoličke! zničíš parkety!
-jak to sedíš?
-čo zase robiš?
..... atď atď.....
-uprac si bordel!
-zas máš pol kuchyne špinavého riadu okolo seba?
-neseď toľko pri tom počítači!
-Zas sa bavíš?
-uprac si náradie, musíš mať tie veci uprostred izby? čo je to za vec z motora?
-vypadni spať!
-čo si navaril? zas nič!? (totiž ja doma varím)
-ZBOHOM!!!
Vypni to.
Sprav si tu poriadok.
a ludia ospravedlnujem sa to s tym pc uz nebolo miesto ale bezi to aj u nas doma :/
@mm47 tak to ma fakt zarazilo ..ale nie fakt je to znacka keciek,tenisiek ja nosim len taky typ topanok minule som si musela vyskusat botasky no fuj to sa nosit neda je to take divne vadne