že za vzor v televízii máme štetky, zženštilých mužov, buzerantov a trápne relácie, kde niekto povie nadávku a všetci sa smejú akoby na tom bolo niečo vtipné?
Kam to spejeme ?
Alebo nesere vás, že politici nám idú rozprávať, že ako nám bude d
najviac ma serie Partička, nikdy mi to neprišlo vtipné! SOS bolo milionkrat lepšie, inteligentnejšie a zábavnejšie, miesto SOS je teraz trápna Partička
nám telka nejde a som celkom rada lebo náš šoubiznis,politika a relácie sú samá šťanka a grcka no síce je pravda že občas padne nejaký dobrý film ale ten si stiahnem a mám ni? .....len škoda že sa už nemôžem haluziť na seriáloch z TV Doma
nechcem byť za blbú, samozrejme čsť výnimkám, ale Ludia sú proste "niekedy" primitívny...ide im len oprachy a od radosti nevedia čo dávať...ja pozerám len overené seriály, také dokumenty sú neškodné a narozdiel od iných kanálov mozog trénujú, nie zakrpacujú
so zzenstilym muzom chodim a vzdy by som si vybrala muza co sa o seba stara miesto bzdochy co smrdi po chlaste, cigaretach, umyje sa raz za cas, je mu 100 co ma na sebe, nemeni si spodne pradlo, je to kokot co mlati zeny, neoholi si kilometrovu bradu, etc, hlavne ze neni zzenstily.
@marek594 no podla mna zzenstily je vyberavejsi co sa tyka oblecenia, strihu vlasov, celkovo sa lepsie upravuje.. normalny mozno nesmrdi ale neznamena to ze nepojde do sveta tak ako sa zobudi.. mne sa proste paci ked sa chlap o seba aj nejako stara.. ja ked sa mozem denne pol hodinu zehlit, nechcem niekoho kto by vyzeral ako kontajner, alebo polokontajner
Čo sa mi nepáči, to proste nepozerám. Nikdy som nevidel vyvolených, farmára, mama ožeň ma, ani ostatné primitivity, ktoré sú vlastne postavené na tom, že sa mám smiať na úbohých ľuďoch a robiť si z nich srandu.
kaslem na to ,, ale to ma no nie ze stve ale tak je to blbe to ze ked sa povie nadavka (aj tu odpipaju) tak seci su s toho paf , akoby to bolo neco hrozne neslusne a neobvykle a pritom kazdy clovek nadava , ale tv je kktina sama cenzura a nee ze demokracia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je to tak odjakživa, takže som si tak nejak zvykol a moc si to nevšímam....
a televíziu inak nepozerám..ani ako prostreodk na zabitie ticha ked som na ntb..si psuitm Poker Face..to je lepsie
Ale je to dosť smutné, akú to má sledovanosť.