mala som ísť von pozametať.keď mi to povedala tak som sa postavila a povedala idem si dať vlasy do štipca a prešla som cez celý dom do svojej izby.Ako môžete vidieť aj na mojej fotke na webke vlasy mám dlhé tak mi to chvíľu trvalo.Keď som prechádzala okolo kuchyne kde stála tak ma zastavila a povedala"Keby že viem že ti to tak dlho bude trvať tak si to idem urobiť aj sama"(vravela to úplne nasraným hlasom)a ja jej na to "keď mám dlhé vlasy tak mi to chvíľu trvá"a ona mi na to povedala nepapuľuj a keby že sa neuhnem tak mi strelí facku.
@bloudistel ona máva potom zlé dni vždy.Ale dnes ma to naozaj nasralo.Keď mi vynadá alebo na mňa reve tak to prežijem ale tá facka ma dostala.Nevedela sa z tejto situácie vykrútiť máš pravdu
Ani nie , my uz sa dlho tak nejak silnejsie ani nerozpravame mame obrovsky byt ja som na jednom konci , mamina na druhom. Vyhovuje mi to, lebo ma to uci samostatnosti...... hned po strednej budem byvat sam (byt uz mam) , takze si to aspon trenujem.
Najem sa - ocistim
napijem sa - oplachnem
spravim bodrdel - upracem
veci si periem sam, varim si sam absolutne mamu nezatazujem. A ona na oplatku nezatazuje mna. Tento system uz funguje roky a doteraz sa osvedcil.
@mokasha Tá jej reakcia bola určite neprimeraná, ale musíš uznať aj Ty, že určite si sa nejako neponáhlala a trochu si to naťahovala-možno aj podvedome, nie naschvál, lebo sa Ti to urobiť nechcelo.
Takže ju naštvalo asi to, aj keĎ ju to neospravedlňuje, ale ak vidíš, že má blbú náladu, tak netreba privolávať konflikty, lebo niekedy ani nevieš, aká drobnosť ich spôsobí.
Ak by takéto zlé nálady bolo dlhodobejšie, tak potom sa skús porozprávať s niekým z rodiny a nejako to riešiť, lebo viem pochopiť, že to nie je prijemné, ak ani doma nemáš kľud.
@d170 je to smutné ale rodine by som sa nikdy nezdôverila.Tá nálada je takáto dlhodobo možno je to aj stres že brat odišiel na internát.Aj keď takáto bola už predtým
odkedy spolu nebývame, vychádzame lepšie. Ale minulý weekend ma tiež naštvala. Nemám rada, keď zazerá a je podráždená. Keď sa môžem premáhať a byť milšia ja, mohla by aj ona.
bývam s Máriom sám vo vile a matka nám chodi upratovať, samozrejme dorazí keď to človek najmenej čaká, no a čo už máme robiť, dekujeme sa kade lahšie, ale aj tak ju strašne milujem.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak si tým myslela svoju mamu, tak sa možeš pekne hanbiť.....
@mokosha každý deň nie,iba každý druhý,ale to teda...iba ona môže na každého za všetko vrieskať, niekedy mám pocit,že v puberte je ona a nie ja...
A chápem,že si nasratá,ale "mater"...mne to príde ako keby som jej povedala "kurva" už tak
Najem sa - ocistim
napijem sa - oplachnem
spravim bodrdel - upracem
veci si periem sam, varim si sam absolutne mamu nezatazujem. A ona na oplatku nezatazuje mna. Tento system uz funguje roky a doteraz sa osvedcil.
Takže ju naštvalo asi to, aj keĎ ju to neospravedlňuje, ale ak vidíš, že má blbú náladu, tak netreba privolávať konflikty, lebo niekedy ani nevieš, aká drobnosť ich spôsobí.
Ak by takéto zlé nálady bolo dlhodobejšie, tak potom sa skús porozprávať s niekým z rodiny a nejako to riešiť, lebo viem pochopiť, že to nie je prijemné, ak ani doma nemáš kľud.
odkedy spolu nebývame, vychádzame lepšie. Ale minulý weekend ma tiež naštvala. Nemám rada, keď zazerá a je podráždená. Keď sa môžem premáhať a byť milšia ja, mohla by aj ona.
(Ale inak sa máme rady.)