@kajs to mi hovor. facebook tomu venuje celý svoj voľný čas všimla som si a úplne ma to znechutilo. nechápem ako si môže niekto myslieť že vyhrá keď výherca bude isto z Bratislavy
@kajs ved ja sa s tbeou nahadam ja len hovorim ze aky ojeb.. 5 ludom pridam tu ozdobu nech su happy..a vsetci maju viac ordob ako 98% ostatných..aka "nahoda" to je kazdemu jasne ze to je vyborna reklama i ked s hej.sk datart.sk mall.sk kupuju iba debilkovia normalni ludia idu na heureka.sk a najdu si najlacnejsi
@etelnair@kajs ja som to myslel tak, ze si ich pozres IBA na jednom..proste nedas do heureky ale iba do jedneho z obchodov...ale pochybujem ze sa v tejto dobe este niekto taky najde
@romanzkrajinyx plastikari? akože čo? hej ale aj tebe by liezlo na nervy keby že stále pozeráš niečo čo ti mimochodom ľudia hádžu pred oči a facebook takisto (myslím tie reklamy) a potom sa dozvieš že výherca je z... pauza... Bratislavy
@amileen preco nemas rada kaviar? a lososa si das? a neviem ako to je s ostatnymi bratislavcanmi ale ja pasteku nejem, je to hnusne svinstvo s trochou masa, kde je okrem toho pomlete snad vsetko
@pumaamravec mal som o tebe vyssiu mienku..pastika je len metafora miška hovori to o typicikej povaha blavákov horí ti dom..a pokcaj zacnem hasit, najpr dojem pastétu
@romanzkrajinyx ale to je len so srandy a ty si zacal s celym tym patekarstvom roman a myslim ze kazdy clovek ma inu povahu, to nema nic s tym ci je z BA alebo z Ruzomberka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@amileen veď práve že všade to je, aj na FB aj všade proste všetci s tými stromami sa tentujú...
@amileen nevsimaj si @romanzkrajinyx pastikar je on, lebo bratislavcania ziadne pasteky nejedia, davame si lososa a kaviar