nenavidim ked mi to povie hoci ja to tiez pouzivam ale ked mu napr cem urobit radost ze daco dobre urobit jest opytam sa no co milacik co ti urobim a to jeho mne je to jedno des ked ho chcem potesit tym co ma rad ..
hm tak toto pouzivam ja a chalan to nenavidi ale tak co mam robit ked mi je to fakt jedno? chalan hovori ze si mam radsej nieco vymysliet ale tak.. to neni on
sa ho opytaj. Ideme sa rozist? Ci povie mne je to jedno.
hmmm pravdepodobne chce nehat vsetko na teba. a to si inak fakt moze vybrat co chce na veceru? Lebo po vacsine sa zena opyta, a ked muz povie trebars cebabcici, tak zena povie mas smolu je privarok
nie nepoužíva.. tú vetu používam zásadne ja ale teda ked to niekto povie som to ja ale to len ked som naštvaná a pohádaná s ním a pýta sa má či má ísť domov
Ja pouzivam slovne spojenia mfp, mfp style, tazky salam parek a tak nie ze by som bol az tak malo kreativny, ale mne je naozaj jedno kde pojdem s priatelkou, dolezite je ze budeme spolu.
A samozrejme ked chalan povie babe nieco, co baba nechce pocut, tak je z toho zbytocny konflikt, tak radsej mu je vsetko jedno.
hh nie u na to pouzivam. ja aj vcera co ideme robit na obed no chlap dostal nerva potom pretoze ja jak vzdy co ja vim,men je to jedno.ty rozhodni ale ked ,mne je fakt jedno pri nepodstatnych veciach
@28 suhlasim Niekedy mi je fakt jedno kam sa pojde atp. Vacsinou hodim nejake 2-3 alternaivy (aspon sa snazim ale niekedy mam proste naladu ze mi je to uuuplne u prdele ci budem sediet doma, chalstat pivo alebo co
tak u mňa je to skôr tak, že keď sa opýta niekto mňa tak ja mu na to poviem "mne je to jedno" a väčšinou je to preto, lebo sa bojím, že ak by som si vybrala nejakú možnosť, tomu druhému by sa to nepáčilo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Jednoducho,na to,čo ma nezaujíma inak neodpovedám,ako-Mne je to jedno...
Hm,nie je to náhodou tak,že keď on aj dačo povedal,tak tebe sa to nikdy nepozdávalo?Možno už preto nehovorí nič..
Viete aká je najzbytočnejšia otázka pre Slováka??
No presa: Nalejem ti??
neznasam ked sa kamosky pytam na nieco a povie mi hento-vacsinou to hovoria ludia, co sa nechcu nikoho dotknut a byt za dobrych
hmmm pravdepodobne chce nehat vsetko na teba. a to si inak fakt moze vybrat co chce na veceru? Lebo po vacsine sa zena opyta, a ked muz povie trebars cebabcici, tak zena povie mas smolu je privarok
A samozrejme ked chalan povie babe nieco, co baba nechce pocut, tak je z toho zbytocny konflikt, tak radsej mu je vsetko jedno.
alebo mu ide o to byt s tebou a je mu jedno kde, co bude jest a tak
@6 vobec nie preto, ze chcem byt za dobreho, pouzivam to vtedy ked mi je naozaj nieco jedno
"čo mám uvariť?" "mne je to jedno...lebo všetko čo urobíš je skvelé"
"čo si mám obliecť?" "mne je to jedno...lebo všetko čo si oblečieš vyzerá na tebe skvelo"
"kam pôjdeme?" "mne je to jedno...lebo s tebou je všade úžasne"
....a tak podobne
ale myslím to vtedy naozaj tak, že mi nezáleží na tom a vyhovujú mi všetky riešenia.
Alebo vtedy keď sa ma opýta na niečo čo mi vôbec nevyhovuje a nechcem rovno povedať, že určite nie,poviem "je mi to jedno" s otráveným výrazom.
napríklad či ideme s jeho kamošmi von a ja som práve unavená a jediné čo chcem je ísť si ľahnúť, ale vidím na ňom, že on chce ísť.
Proste, čo chceš na obed? mne je to jedno - je mu to jedno, je hladný hlavne rýchlo niečo urob!
alebo:
Kam pôjdeme večer von? Mne je to jedno... - nemáš nikoho doma, chcem zostať u teba doma a sexovať
pochopila si?