eee, nie. Ak mi niekto napíše niečo podobné, tak väčšinou to ignorujem, lebo sa mi nechce dohadovať s tupcom. Ak je v tom aspoň za mák logiky alebo sa ma to dotklo, lebo s ním nesúhlasím, tak začnem diskutovať.
nie nenazval by som to strachom, ale detským vzrušením a zvedavosťou akože takto, mńa to skôr poteší lebo to aspoň neje také solídne ako keď mi dajú koment pod fotkou :/
ale ešte mi tu nikto nenadával
a potešia ma aj hodnotenia blogov a odkazy! i keď sú negatívne, neviem prosto na tieto veci som vždy zvedavý
Tu na BIRDZ-i nie, ale ak vidím, že mám správu na facebooku, tak rozmýšľam, že kto mi asi píše... Nemám to veľmi rada. Už sa mi viac krát stalo niečo nepríjemné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@1
ale ešte mi tu nikto nenadával
a potešia ma aj hodnotenia blogov a odkazy! i keď sú negatívne, neviem prosto na tieto veci som vždy zvedavý
mne pisu same pekne veci
Neviem ako ty, ale ja na facebooku a iných sociálnych sieťach mám len ľudí čo poznám tzv. kamarátov.