@patricino mám na mysli napríklad toto: "aha, henten má značku susedného mesta takže určite tu bude odbočovať" alebo: "hento je sedlák takže určite pôjde do tamtoho pruhu lebo to tu nepozná" alebo: "tamten ide určite tam kde ja lebo išiel do toho istého pruhu"
@janehonda no co uz. o mne si zase kazdy druhy clovek mysli ze som dievca hoci mam jasne napisane ze som chalan a navyse tvoja profilovka suvisi s nehodou
nie keď šoférujem ale nešoférujem...ale stále napr. aj teraz v jedenj kaviarni s kamarátom sme sedeli a som mu povedala celý životný príbeh takých dvoch geekov čo tam sedeli a smiali nás
keď šoférujem tak ako je dané snažím sa "predvídať" takže odhadujem momentálne psychické rozpoloženie danej ženskej, ktorá sa nebezpečne blíži alebo ide predomňou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ako kedy,normalne nie,ale sem tam mi len tak pride na rozum:o com rozmysla to dieva sediae na lavicke, preco sa ten muz rozdrapuje do mobilu...
Ale robím to napríklad v nemocnici,
keď idem po ulici, v obchodoch a tak.