(@1 akože často mi pomôžu veľmi veľa, až nechápem, že to so mnou ešte nevzdali, ale ak by som sa nesnažila i ja, tak mi nepomôžu, ani ak by ich bol desaťnásobok.
Dopĺňam, lebo som si uvedomila, že to znelo nesmierne nevďačne a mrzelo ma to)
ja sa napr. nezverujem nikdy nikomu, ani rodičom... no až na ten jeden blog čo som tu napísal inak vôbec, proste v sebe dusím určité veci, ktoré nikdy nikomu nepoviem (a mal by som)
prva chyba je spoliehat sa na niekoho ineho a nie na seba tvoj kamarat NEMA byt tvoj terapeut. je dovod, preco je psycholog normalne povolanie. tak ako nepojdem za kamaratom, aby ma vysetril, ked ma boli hrdlo, tak nebudem od kamarata ocakavat, aby riesil nieco (a minal na to obrovske mnozstvo energie a casu), co musim v prvom rade vyriesit ja sama so sebou.
Tak je prirodzene, že ty sám si najlepší terapeut sebe samému, lebo nikto nepozná lepšie tvoje pocity a myšlienky. Ja si tiež viac pomôžem sama, ale to neznamená, že mojej bffke neverím.
Jedna najlepsia kamaratka uz neni moja najlepsia kamaratka, lebo som sa jej zverila. A uz mam len normalnych kamaratov a z tych najlepsej sa zverit mozem so vsetkym.
Hlavne si riesim veci sama so sebou a som velka tajnostkarka. Kamoske poviem Az ked je vsetko ho tove a mam to ja sama urovnane a ona ma zato spinda. Ale jednoducho to som ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dopĺňam, lebo som si uvedomila, že to znelo nesmierne nevďačne a mrzelo ma to)