teraz zažívam prvýkrát také, že mám tiky, trhá mi okom, nedá sa mi spávať a sníva sa mi o tom furt. inak som nezvykla mávať stresy (resp keď hej, tak to bolo také, že či si ešte stíham podať prihlášku keď ma vyrazia )
mne je to uz jedno mne sa permanentne stava, ze na skusku sa z 25 tem naucim 23-24 a vzdy sa mi stane, ze jedna otazka je prave z tych 2, co som sa nestihol naucit
Chýba mi tam možnosť neučíma a strachom by som to nenazval. Je to taký risk bud dostanem 5 že nič neviem alebo 1-3 ked odpisujem zo zošita (lepšia možnosť) alebo 5 keď ma načapú odpisovať zo zošita. (horšia možnosť)
áno, vždy... a vždy som naučená a nestalo sa mi zatiaľ, že by som nejakú (za 3 roky štúdia) neurobila, ale vždy sa veľmi bojím, že si nespomeniem alebo že sa nebudem vedieť na to sústrediť
strach je primitívna emočná reakcia, síce je prirodzený, ale tak zdedili sme ho od našich predkov, ktorý ho mali z mamutov a neviem ako vás ale mňa žiadny mamut neohrozuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale ja sa neučím
a nemám strach ani tak, lebo proste to nemá zmysel
A že to viem neznamená, že budem adekvátne ohodnotený, ako sa ukazuje na istom predmete.
Ale väčšinu skúšok mám takých, že keď sa to naučím, tak vopred viem, že to v pohode spravím a tam sa nie je čoho báť...