pravidelne už asi od 10 rokov vždy v piatok v posteli, lebo vtedy som mohla ostať dlhšie hore a postupom času to bolo každú noc, alebo aj v buse, alebo keď idem niekam sama
jj vždy a uplne najviac to milujem, ja mám v podstate taký druhý paralelný život v mojej mysli, ktorý je takým miernym vylepšením toho súčastného (čiže presne podľa mojich predstáv ..
a trávim tým hodiny pred spaním, pri cestovaní alebo len tak si sadnem na postel a rozmýšlam a hlavne na balkóne keď fajčím, hocikedy si dám aj tri za sebou, lebo mám akurát super scenár, tak si ho chcem dokončiť xD
bože, veď ja si žijem svoj druhý imaginárny život s ľuďmi, s ktorými by som ho chcela naozaj žiť, ale realita je iná a vediem dialógy, žijem inde, vytváram rôzne situácie.. ale som rada, že to je asi bežné (súdim podľa grafu) a že nie som narušená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a trávim tým hodiny pred spaním, pri cestovaní alebo len tak si sadnem na postel a rozmýšlam a hlavne na balkóne keď fajčím, hocikedy si dám aj tri za sebou, lebo mám akurát super scenár, tak si ho chcem dokončiť xD
ale väčšinou končia ako @2
ale ono to má skôr základ v predstave pred spaním ktorá neskôr vyústi do sna.
alebo rozmýšlam,nad nejakou konverzáciou čo bola,a čo som mhla povedať inak a ako by to bolo.
zaujímavé celkom