Ahojte o pár dní budem mať 15...viem, nič hrozné stále som malé decko atď. Ale predsa dostanem občiansky, už som zodpovedná sama za seba a jednoducho sa na to necítim. Viem, že sa vám to môže zdať smiešne alebo čo, ale jednoducho sa cítim dosť zle kôli to
Ja som skoro plakala noc pred tým ako som mala mať 20. (tuším som si aj na birdzi niekomu vylievala srdce, aká budem stará)
A o to emotívnejšie to bolo, lebo kedže som skončila 8-ročný gympel, na výške som bola jedna z najmladších a jeden celý rok som sa spolužiakom, ktorí oslavovali 20-tku smiala, že sú starí ako 1/5 storočia.
Pár hodín pred tým, ako som ja mala byť stará ako 1/5 storočia, to bol eh no... divný pocit.
Ja som chytala depky pred osemnástkou.. a čo je to tu a nič zbytočné depky... a 15 je fakt ešte nič... síce doba sa zmenila (rozprávam už ako dôchodkyňa) ...
ja mám v nedelu 16 ...a je to naozaj taký zvláštny pocit ...ked si pomyslim že som zase o rok staršia .... ale tie oslavy,super ľudia a všetko okolo ...stojí to za to
hmm v utorok som mala 16 a fakt sa necítim nejak rozdielne alebo čo. ani pred 15tkou. myslím že sa zmení akurát to že budeš mať o 1 kartičku v peňaženke viac, iné to bude v 18tke
ja som nemal divny pocit pred narodeninami, a inak ak sa nemylim tak samostatna si od 18 a ne 15. Jedina zmena ked budes mat 15 je ze budes mat obciansky, ktory by si mala sebou nosit a budes si moct spravit vodicak na skuter
Pätnástku som riešila ako ty, neboj sa, je to normálne. Niekde v blogoch mám aj svoj narodeninový blog na oslavu pätnástky Väčšiu depku som mala keď som mala šestnásť, to som bola dva týždne v nemocnici a keď som sa zobudila, kapačky stále v rukách, sestrička s tupou ihlou, na raňajky sladký blizvajt (nemám rada sladké pečivo) a proste vôbec sa mi to nezdalo ako ideálny deň. Želala som si byť doma.
si pametam boha kks to bol vek. a ked som si isla po občiansky cela rada a kazdyma hroznu fotku a nikde ho nenosim len doskoly lebo tam mam aj karticku na vlak inak kebym achyili niekedy vonka nemam ...D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a si si istá že to neni preto že si zedla volačo pokazené?
nechapem co riesis
15 neni 18 a 18 takisto znamena len tolko ze nebudes utekat pred chlpatymi z krcmy
Ja som skoro plakala noc pred tým ako som mala mať 20. (tuším som si aj na birdzi niekomu vylievala srdce, aká budem stará)
A o to emotívnejšie to bolo, lebo kedže som skončila 8-ročný gympel, na výške som bola jedna z najmladších a jeden celý rok som sa spolužiakom, ktorí oslavovali 20-tku smiala, že sú starí ako 1/5 storočia.
Pár hodín pred tým, ako som ja mala byť stará ako 1/5 storočia, to bol eh no... divný pocit.
Ale 15?!?!?
Kým to nie je 1/5 storočia, je to fajn
Ja som chytala depky pred osemnástkou.. a čo je to tu a nič zbytočné depky... a 15 je fakt ešte nič... síce doba sa zmenila (rozprávam už ako dôchodkyňa) ...
sama za seba si zodpovedná od narodenia, akurát ti teraz nastáva obdobie kedy to pomaly voľky-nevoľky musí začínať akceptovať aj tvoje okolie.
a nie, necitila som sa divne.
ten ošiaľ časom opadne.