Aj vy ste v škole v prvých ročníkoch hrávali hru Pán kráľ stratil čiapočku?
Tá hra,kde je každému dieťaťu pridelené číslo a začina hra.Pán kráľ stratil čiapočku.Ja ju však nemám,má ju číslo-a povie číslo dieťaťa.To musí povedať :ja ju nemám,má ju číslo...Ak niekto povie svoje číslo,alebo niekoho kto už nehrá vypadáva.
@janehonda To bolo tak že jeden bol krvavý dedko a ten akože spal. Dalšia bola mama a osatní boli deti.. Tie jej povedali: "mamička my sme hladní"
Mamička:"chodte sa najesť do komory". prídu tam a dedko ich vystraší. Potom letia naspäť a zopakujú to ale povedia že sú smädné.. Nakoniec tam vezmú aj mamu a tá pošle dedi preč a pýta sa dedka: "čo jedávaaš?" on povie "detské mäso". potom sa ho pýta: "čo piješ?" a on povie: "detskú krv". potom sa pýta: "kedy vstávaš" a dedko si vymyslí nejakú hodinu... potom sa všetci okrem dedka chytia za ruky do kruhu a hovoria: "prvá hodina odbila, krvavý dedko ešte spí" atd. až po tú hodinu ktorú určil dedko. a potom všetci utekajú koho dedko chytí tak ten je v dalšom kole krvavý dedko neviem, či chápeš
Ja chapem sme tieto hry hravali to boli krasne casy len my sme hovorili krvavy dedo neprisiel to je jedno a teraz ani polovicu tieto deti hry nepoznaju doba sa zmenila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
v škole sme už skákali gumu, lyžičky vidličky nože a hrali Honzo Honzo kolik bije ?
Mamička:"chodte sa najesť do komory". prídu tam a dedko ich vystraší. Potom letia naspäť a zopakujú to ale povedia že sú smädné.. Nakoniec tam vezmú aj mamu a tá pošle dedi preč a pýta sa dedka: "čo jedávaaš?" on povie "detské mäso". potom sa ho pýta: "čo piješ?" a on povie: "detskú krv". potom sa pýta: "kedy vstávaš" a dedko si vymyslí nejakú hodinu... potom sa všetci okrem dedka chytia za ruky do kruhu a hovoria: "prvá hodina odbila, krvavý dedko ešte spí" atd. až po tú hodinu ktorú určil dedko. a potom všetci utekajú koho dedko chytí tak ten je v dalšom kole krvavý dedko neviem, či chápeš