Aj vy tajne vyjedate Granko alebo Nutelu lyžičkou keď sa vám ocitne doma ?
Mamina mi furt nadava do šibnutých lebo ževraj som jediné decko čo vyjedá granko a nutelku lyžicov A nechce mi veriť že je to uplne bežné teda podľa mňa ..
Mne chuti aj Granko si to necham rozpustit v ustach .. No mňam .. Taketo sladkosti su re mna jedna radosť .. @chingula hmm zavidim ja musim tajne inak to volade schovaju a somv riti ...
asi som jediny clovek na svete, ale ja nemam rada nutelu a granko vzdy ked si idem spravit kakao, tak odmalicka aspon dve lyzicky idu len pre mna ale iba tak zvyknem jest vegetu alebo sol s cukrom.. robieva niekto toto?? O.o
nevyjedam ale granko si davam do mlieka a vzdy si dam trochu aj tak iba na sucho ked si idem dat do mlieka a nutelu (neni to nutela ale nejaka lacna kktina s kauflandu) jem najcastejsie s bananom a pyskotami
ked som bola mala, mala som teoriu, ze sol s cukrom sa musia vyvazit a spolu by mali chutit neutralne (akoze slane znici sladke a naopak). a ked som to empiricky zistovala, tak mi to aj zachutilo... a odvtedy si sem-tam dam .. co je na tom? no tak nevyjedam nutelu... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a inak mi už sledké veľmi nechutí
+
nezvyknú ma bolieť zuby. z nutely ma bolia vždy
a z nutelly ma bolia strašne zuby, to si dám len raz za čas a aj tak mi to chutí len v palačinke
V "surovom" stave mi chutí Granko či Nesquik ale iba kakaové. Nutellu mám rada (originál), ale z mierou - inak sa jej rýchlo prejem.
A z iných vecí... Práškový cukor napr.
a takú tú originálnu Nutellu sme už dávno nemali, vlastne sme ju mali asi len párkrát, väčšinou kupujeme len takú tú Tescovú, a tá mi moc nechutí.
+ Vegetu nekupujeme, a soľ s cukrom akože spolu?
A ináč, občas si dám granko, ale teraz si mi chuť urobil
vegeta je bezkonkurencne najlepsia!!
ked som bola mala, mala som teoriu, ze sol s cukrom sa musia vyvazit a spolu by mali chutit neutralne (akoze slane znici sladke a naopak). a ked som to empiricky zistovala, tak mi to aj zachutilo... a odvtedy si sem-tam dam .. co je na tom? no tak nevyjedam nutelu... :/