Uprimne? nemam moc rada leto, lebo mam nizky tlak a nerobia mi taketo horucavy dobre, v podstate nemozem ani moc chodit v lete von, iba vecer ked uz je chladnejsie, lebo zvyknem odpadavat...
Cely den premiestnovanim sa k zdroju vody a naspat. A v noci som rad ze sa stihne ako-tak vyvetrat to teplo, ale tiez nic moc. Jednoducho taketo leto neznasam. Aspon keby po nociach prsiavalo a schladilo sa na takych 20-25 °C
NENÁVIDÍM LETO !!! (blee) Neznášam takéto teplo, aj kvôli nízkemu tlaku, čo mám. A nenávidím to slnko! Nedajbože, aby ma niekde opálilo, ktovie ako by to skončilo; jedno celé pokazené leto mi stačilo, nemám chuť si to znovu zopakovať. Jediné, čo je na lete dobré, je to, že príde jeseň
Bolí ma z toho tepla hlava, je to už neznesiteľné, v noci nemôžem spávať, nieto ešte chodiť normálne von, to by som zomrela, Slnko svieti ako retardované, zhnednúť nemienim, to je zrúdne.
MILUJEM LETO! Nieje nič lepšie ako leto a letné prázdniny, časť roka na ktorú sa teším už od konca minulého leta.
Leto je úžasné, rozkvitnutá príroda, vonku sa dá robiť všetko, len ta sadnúť na deku s pivkom, nemusím sa starať o to čo si oblečiem, len natiahnem žabky, šortky a tričko, milujem slnečné okuliare, plno zážitkov cez leto a nieje lepší pocit ako si v úžasnom horúcom dni dať chladené pivko, alebo kofolku.
Neuveriteľne neznášam zimu, normálne už teraz sa trasiem keď si to predstavím, vonku sa nedá vydržať ani 5 minúť kedže mrzne, som odkázaný na tisíc vrstiev oblečenia a v zime sa nedá robiť vôbec nič, hneď keď začnem zarábať tak budem každú zimu odchádzať do tepla.
nemam rada leto..a obzvlast nie tieto horucavy..jednym z mnohych faktorov, preco nemam rada leto, je alergia..radsej mam jesen...cez toto leto nerobim v podstate nic zvlastne, lebo nemam s kym..keby som mala aspon brigadu..lenze ani to nemam...nehorazne sa tesim na nedelu, pondelok..konecne maju polavit horucavy
@cicinqa ja mam tiez rad leto ale predsa je trochu rozdiel medzi letom v ziline a v nitre a to este nehovorim o tych co ziju napr. v hurbanove alebo komarne ked je tu v noci 27 stupnov tak sa nespi zrovna najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jar a jeseň 100x lepšie
a hej, ovela radsej mam jesen, tomuto rocnemu obdobiu sa nic nevyrovna
ale leto ako ročné obdobie nemám veľmi rada...hoci je voľno,ale tú horúčavu neznášam...
Bolí ma z toho tepla hlava, je to už neznesiteľné, v noci nemôžem spávať, nieto ešte chodiť normálne von, to by som zomrela, Slnko svieti ako retardované, zhnednúť nemienim, to je zrúdne.
Leto je úžasné, rozkvitnutá príroda, vonku sa dá robiť všetko, len ta sadnúť na deku s pivkom, nemusím sa starať o to čo si oblečiem, len natiahnem žabky, šortky a tričko, milujem slnečné okuliare, plno zážitkov cez leto a nieje lepší pocit ako si v úžasnom horúcom dni dať chladené pivko, alebo kofolku.
Neuveriteľne neznášam zimu, normálne už teraz sa trasiem keď si to predstavím, vonku sa nedá vydržať ani 5 minúť kedže mrzne, som odkázaný na tisíc vrstiev oblečenia a v zime sa nedá robiť vôbec nič, hneď keď začnem zarábať tak budem každú zimu odchádzať do tepla.
@14 aj to
travim ho tesenim sa na jesen