@chlorofyl no, mozno ano, mozno nie.. nevidim dovnutra.. odisli persony a nahradili ich ine.. tak to bolo bezne vo viacerych stranach, takze este to nemusi byt nejaky rozpad... ale aj moze.. ktovie.. ja uz vypravam jak nejaky filozof politolog diplomat PhDr., CSc
Zatial to vyzerá, že prvýkrát v živote budem voliť a zrejme PS+Spolu. Aj keď Truban mi ako líder vobec nesedí a trošku ma mrzí, že Štefunko tak ľahko pustil predsedníctvo kvoli machináciám vo firme do ktorej investoval... Tu Ľudia robia premiéra po tom ako im pri tlačovke vypadne skladačka pervitínu a on sa vzdá toho čo budoval celý čas kvoli machináciám vo firme do ktorej akcií investoval...
nevolim... nemyslim si, ze je ok ostatnym ludom ktorych ani nepoznam, s kt nemame nic spolocne a ziju (stovky) km daleko nutit moje pohlady na svet/sposob zivota a ostatne veci co urcuje vitazna strana/koalicia
neviem, absolútne nesledujem, jedine na základe volebného programu spred minulých volieb mi je ešte stále veľmi matne sympatická SaS, ale to je veľmi zlý dôvod.
čiže neviem. musel by som si, tak ako zvyknem pred každými voľbami, dať rýchlokurz ich programu (a ignorovať všetku realitu lebo tam by som zistil že aj tak sú všetci rovnako napiču).
akurát viem že určite rozhodne vôbec nie PS/Spolu, lebo by som na slovensku mal feministickú diktatúru veľmi nerád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ostatni ani nemaju pravo rozhodovat o osude obycajnych ludi. Vsetci chcu len dobre pre seba a svojim z hornych 10 000
keby som necitil, ze to je uplne jedno tak volim sas.
a pre pobavenie dufam, ze harabin a kotleba budu v parlamente
čiže neviem. musel by som si, tak ako zvyknem pred každými voľbami, dať rýchlokurz ich programu (a ignorovať všetku realitu lebo tam by som zistil že aj tak sú všetci rovnako napiču).
akurát viem že určite rozhodne vôbec nie PS/Spolu, lebo by som na slovensku mal feministickú diktatúru veľmi nerád.