Kvôli zvýšeniu sebavedomia, ktoré mám dosť nízke a mám pocit, že sa neustále znižuje. Ale vzhľadom k mojej introvertnej povahe by som nechcela byť, asi by to nefungovalo.
pre to že keby som chcela by herečkou tak by ma hranie bavilo.... mala by som rada to že vždy hrám niekoho ineho... že si v teoretickej rovine vyskušam životy roznych ludí.... a tiež by sa mi pačilo luxusnejšie zaobchadzanie a tak ....
kvôli sláve hlavne, potom pre peniaze, pre to že môžeš chodiť na super miesta, mať užasny život plný dobrodružstiev, kvôli tomu že dostávaš kopec vecí zadara , si proste hviezda, žiješ luxusný život, a potom však si môžeš zahrať s najkrajšími mužmi sveta posteľové scény
z vlastnych skusenosti: byt aspon na chvilu inym clovekom a mat jeho starosti, nie svoje vlastne, je neskutocny restart hlavy. zakazdym, ked niekoho hram, som potom taka "nabudena" pustit sa do riesenia vlastnych poblemov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Takze vo filme/seriali jedine kvoli peniazom
alebo kvôli tomu byť doctor´s companion!
a @3 !
a ani velmi neviem, preco
kedze herec nechcem byt, ak by som musel, tak kvoli peniazom by som sa obetoval
napr. ze mozem zit niekolko zivotov
aj kvoli slave, to by som mala moznost nieco... dokazat
a aj pre fanusikov! by som bola super celebrita, by som im pisala mile odkazy a cojaviemco, proste vsetci by ma milovali
a bavilo by ma to
a! prachy, ofc
ale na druhej strane stoji moj maly, ehm, problem s komunikaciou
na to som aj zabudol
tak potom keby mozem byt doctor companion tak by mi ani platit hadam nemuseli to by som bol velmi rad
pretože herectvo milujem. baví ma byť súčasťou niečoho tvorivého.
a aby sa veci, v ktorých mám pravdu a nikto ma nepočúva dostali k viac ľuďom a brali vážnejšie
a okrem toho ma to neskutocne bavi
tiež sa už dlho pohrávam s tou myšlienkou